Megvert a fiunk két másik srácot és az apja még büszke is rá.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A férjem katona volt sokáig illetve küzdősportolt ami természetesen kötelező volt a fiunknak is.Elváltam már tőle.17 éves korára meg lett a nevelés eredménye a gyereknek.A hétvégén egy szórakozóhelyen összeszólalkozott két másik fiúval akiket ahogy az apja tanította, meg is vert.Ma voltak nálunk a fiúnak a szülei hogy tájékoztassanak róla hogy milyen következményei lesznek majd ennek.Ők ilyen tehetősebb családból származó fiúk szóval valószínűleg bírósági hercehurcára számíthatunk.Szóltam a kedves apukájának róla amire támogatást helyett azt kaptam hogy "semmi baj,majd a gyerekkel elmennek aztán kitapossák a belét a szülőknek is".Hát az exférjemből ezt maximálisan ki is nézem hogy megteszi.Mindig a vagánykodás meg az erőfitogtatás volt számára a legfontosabb.Számtalan ügye volt neki is fiatalabb korában csak hát ugye a kapcsolatok. Szóval nem volt elég baj most emiatt is idegeskedhetek hogy még tovább rontanak a helyzeten.Mit tegyek?Nem tudom bezárni a gyereket a szobájába.Hogy értessem meg vele hogy ez nagyon rossz irány?Egyáltalán mire lehet számítani ilyen helyzetben?Megbüntethetik komolyabban?2020. aug. 10. 19:34
11/17 anonim válasza:
Remélem befosatja a drága fiad a rendőrség vagy a börtönbe megmutatják hol a helye.
12/17 anonim válasza:
Nekem is fiaim vannak igaz még fiatalok,de mi van a mai világgal?Régen annyi verekedés volt,mégsem ment az egyik szülő a másikra hogy a fiad megverte az enyémet.Ha valakinek baja volt a másikkal,az oda állt es lerendezték.Persze én is elitelem az ok nélküli kötözködő,verekedőket de ilyet.
14/17 anonim válasza:
Igen, ki kezdte, és most hol tart az ügy?
16/17 anonim válasza:
Én azt mondom fasza gyerek lehet az öcskös:D
Mi lett kérdező?
17/17 anonim válasza:
gondolom felfüggesztettel megúszták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!