Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés

Egyik pillantban még így szeret, úgy imád, ide menjünk el együtt, oda menjünk. Aztmondja gyönyörű vagyok stb. Aztán már egy másikban teljesen flegma, utál, én vagyok a legrosszabb ami vele történt, undorítóan nézek ki. Kiakar dobni stb.

Nem értem ezt..

2020. aug. 8. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Lehet hogy valamilyen mentális problémája van ami erős hangulatingadozással jár.
2020. aug. 8. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Az enyém is ugyan ilyen néha, de én is vele. Nállam ez az ért van mert korábbi csalódások előjönnek vele kapcsolatban és olyankor egy kis időre "meg útálom".
2020. aug. 8. 15:06
 3/6 anonim válasza:
64%

Mert mérgező szülő.

Menekülj!!

2020. aug. 8. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Hiába pontoztátok le a 3-as hozzászólót, igaza van. Lehet, hogy menekülni nem tudsz, de az anyád valóban mérgező.
2020. aug. 8. 18:25
 5/6 anonim válasza:

Így van,saját tapasztalat...én is most költöztem el otthonról.

Már sokkal jobban vagyok.

Pontozzatok le nyugodtan...de tudom,hogy miről beszélek.

2020. aug. 8. 21:21
 6/6 anonim válasza:
100%

Lehet hogy valóban mentális problémája van az anyukádnak. De ne hozd fel neki mert akkor elszabaulna a pokol. Vagy ha mégis kiderül hogy van valami baj akkor legyél vele NAGYON türelmes. Tapasztalat. Nagyon agresszívak tudnak lenni a gyógyszertől (mellékhatás, az orvos rosszul állította be), és leépülnek agyilag. Ez lersze a gyógyszer erősségétől függ.

Anyukám paranoid skizofrén, 40 éves és van hogy rá kell szólnom mint egy 4 éves kislányra pedig én is 10.-be megyek...

Addig pedig próbálj vele kedves lenni, szeretgesd, beszélgess vele, kérdezd a napjáról. Vagy ha megszeretnél vele beszélni valamit akkor úgy közöld vele, hogy TE érzed úgy, hogy ez nem jó.

Pl. : Úgy érzem, hogy néha nem szeretsz.

Nem pedig: Anya te engem nem szeretsz.

(Azt hallottam hogy kutatások során arra jöttek rá hogy az emberben ez a fajta kommunikáció kevésbé váltja ki azt az érzetet hogy támadják.)

Ha pedig nimcs semmi mentális baja akkor legyél otthon minél kevesebbet, mert akkor sajnos mintapéldája a mérgező szülőknek.

Remélem tudtam segíteni:)

2020. aug. 9. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!