Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok, ha a 18 éves...

Mit csinálnátok, ha a 18 éves lányotok szobájában találnátok egy doboz Frontint?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Mi lenne ha a barátját találnád ott egy szál f..ban? Mit kutakodsz a szobájában egyáltalán? Egyébként ezek után erősen elgondolkoznék, mennyi részem van abban, hogy ezt szedi. Ja, mellé mélységesen szégyellném magam amiért kutakodtam a cuccai közt.
2020. aug. 6. 00:42
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

10es! A te gyereked se lennék!

Pont az ilyen felfogású szülőnek nem mondja el a gyerek a dolgait!

2020. aug. 6. 17:40
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
12-es! Ezt azoknak irtam, akik folyamatosan a turkálással, meg a bocsánatkéréssel jönnek, meg hogy hagyja a lánya magánéletét. Gondoljatok már bele, lehet hogy a lánya most teszi tönkre az életét (Frontint csak úgy nem szedünk semmire, kivéve ugye na... ). Szülőként még ő járjon pipiskedve és ne avatkozzon bele? Meg se merje kérdezni? Mi lenne abban ha rákérdezne? Összedőlne a világ? Bűn hogy aggódik? Ha pedig tényleg olyan lenne a lánya mint itt a válaszolók nagy része, hogy ne üsse bele az orrát, akkor tegye meg azt a szivességet hogy nem a saját szülei előtt teszi tönkre magát. Néha nem a szülő az ördög, hogy a "túl aggódással, és idegeskedéssel" próbálja a gyereket a jobb fele taszigálni, és segítséget nyújtani ha baj van.
2020. aug. 6. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Most mi van ebben? Nem kell a családtagok orrára kötni, hogy valaki milyen gyógyyszert szed. Orvos felírta neki, 18 évesnek simán felírhatja, mi van ebben?
2020. aug. 6. 21:23
 15/17 anonim ***** válasza:
70%

Én írtam is előtte, hogy kérdezzen rá és beszélje meg vele! De normálisan! A túlagódás se jó!

Nyilván én is meg kérdezném a lányom, hogy mindek szedi! De sztm, ha a szülő megértő és el lehet neki mondani dolgokat, mint pl nyámnak vagy nekem, akkor ezt magától el is mondta volna, de ez az én szerény véleményem!

2020. aug. 7. 10:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért írtam úgy hogy "túl aggódás" macskakörömbe, mert úgy gondolom, ha már így alakult és megtalálta, az még nem túl aggódás, ha mostmár normálisan rákérdez...
2020. aug. 7. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:
78%

9!

Nem, nem kell megbeszélni. Magánügye. Nem kisgyerek, hanem felnott. Joga van nem beavatni a szüleit az egészségügyi dolgaiba. Nem Magyarorszagon élek, itt 16 éves kortól csak a gyerek engedélyével oszthat meg az orvos egészségügyi információt a szülővel.

2020. aug. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!