Mit reagálnátok ha a fiatok ezzel magyarázná a több millió forintos használt "pérmium" autó vételt?
Figyelt kérdés
Azt mondaná hogy azért költött több milliót használtautóra mert ez biztonságos és egy balesetben nem hal meg benne úgy mint egy olcsóbb gyengébb karosszériájú autóban.2020. aug. 2. 18:41
11/22 anonim válasza:
Csak szeretnéd :-) Nem szokásom trollkodni, a véleményemet írtam le ;-) Bár tény, hogy ennek az oldalnak a színvonala zuhan már egy ideje, mert valóban trollok játszótere lett.
12/22 anonim válasza:
#11 de azért egyből a negatívra kell gondolni jó magyar szokás szerint, meg bontószökevényezni...
14/22 anonim válasza:
Ember, egy szóval nem mondtam hogy a kérdező gyereke bontószökevényt vett, csak hogy autó a férfiaknál valami különösen érzékeny vallás, amiben meggyőzhetetlenek, így kár vitázni. További jó lepontozós játékot.
15/22 anonim válasza:
Végülis igaza van, egy ilyen autó valószínűleg biztonságosabb, mint egy olyan új, amit 3-4 millió körüli áron meg tudna venni.
16/22 anonim válasza:
Neki van igaza.
Sokszor az olcsóbb a drágább hosszabb távon.
17/22 anonim válasza:
Ha a fiam saját pénzéből vesz magának autót, akkor lelke rajta. De remélem, hogy nem annyira ostoba, hogy azt higyje ha valaki milliós prémiumi kocsit vesz akkor 0 % esélye van annak, hogy balesetben belehalhat.
Végül is több milliós autóbalesetben már sokan meghaltak.
Pl:
James Dean - Porsche Speedster
Paul Walker - Porsche Carrera GT
Ayrton Senna- Williams FW16
Grace Kelly monacoi hercegnő - Rover P6 3500
Anton Yelchin- Jeep Grand Cherokee
Szóval 1 milliárdos kocsiban is meg lehet halni.
19/22 anonim válasza:
Hát én leszarom, hogy mire költi a maga által megketesett pénzét amíg fenn tudja magát tartani. Ő dolga.
20/22 anonim válasza:
Te a villamosmérnök vagy az 5 millás használt forddal, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!