Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a szüleim elengedn...

Szerintetek a szüleim elengednének Debrecenből Nyíregyházára?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok felnőtt és nem merem megkérdezni, mert félek hogy nemet mondanának
2020. júl. 30. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha ezt a kérdést fel kell tenni, ennyi infóval, akkor biztos hogy nem engednélek sehova, max a sarki boltba.
2020. júl. 30. 17:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. júl. 30. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Én is ilyen voltam, hogy meg se mertem kérdezni. Mert nálunk nem az volt, hogy nem mehetsz és ennyi. Olyan volt, mintha folyamatosan vékony jégen járkálnék körülöttük, vagy ha két időzített bombával élnék együtt, amiket bármivel robbanthatok. Olyankor jött az ordítás, hogy mégis mit képzelek, honnan vannak ilyen ötleteim, gondolkozzak már, mit gondolok, biztos xy-tól jön az ilyen, na majd megnézhetem magam, minek nekem telefon stb. stb. stb. Volt olyan is, hogy mehetsz, persze, vagy olyan, hogy nem és ennyi. De nem nagyon lehetett tudni, hogy mi lesz, teljesen kiszámíthatatlan volt. Sokszor az volt a baj, hogy ha a NEM volt a válasz, meg az ordibálás stb. akkor nem csak nem mehettem, hanem még valami másba is belerondítottak, csak úgy, mert felcsesztem őket.
2020. júl. 30. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Hany éves vagy? Miért mennél? Egyedül mennél? Pontosan hova? Meddig maradnál?
2020. júl. 30. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Mivel alapjáraton van szülő és gyerek közötti bizalom (általában) én ezzel esetleg élnek.

Megkérdezés után elmondanám mi az ami oda vonz, miért mennék, mit csinálnék.

Bizalom mindennek az alapja, és ha őszintén elmondod nekik akkor ők is úgy fognak a dologhoz állni, és ennek fényében fognak döntést hozni.

2020. júl. 30. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
13-as,pontosan ugyanez volt a helyzet nálunk is. Én is azt utáltam nagyon, hogy teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy egy egyszerű kérdésből indokolatlan őrjőngés és szidalmazás lesz, vagy csak simán 5 perc alatt túllépünk mondjuk egy olyan volumenű kérdésen, hogy pl. elmehetek-e az osztálykirándulásra, vagy kifesthetem-e a körmöm (azzal a lakkal, amit anyám vett nekem, nem az én kérésemre, de amikor először festettem vele a körmöm "korán kezdesz k*rváskodni" volt a reakció). De remélem a Kérdező nem hasonló okból nem meri megkérdezni, hogy mehet-e. Ha igen, akkor gondold végig, Kérdező, hogy megér-e neked annyit ez a kérdés, hogy ha rossz hangulatban kapod el őket, akkor az nem lesz kellemes. De ha "normálisak", akkor nem is értem miért nem mered megkérdezni.
2020. júl. 30. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!