Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan magyarázzam el anyámnak...

Hogyan magyarázzam el anyámnak, hogy az online játékot nem lehet megállítani?

Figyelt kérdés

Mindig ezzel jön. F1-ezek online, valós ellenfelekkel. 16. körben szól, hogy jöjjek le megnézni, hogy milyen kaják vannak itthon, mert egy óra múlva elmegy és hogy ne legyek éhes minden megtaláljak. (teljesen okés)

Én lekiabálok, hogy egy pillanat, mindjárt jövök, msot nem tudok menni. És szól, hogy hát állítsd meg. 17. kör. Megállíthatom, de akkor az autóm megszűnik létezni és elveszítek mindent. Mondom neki: de nem tudom!!! Mondom, egy pillanat!!!

Anyám bejön, nem érti, hogy mi ez az egész, miért nem teleportálok oda hozzá azonnal. Folyamatosan beszél hozzám, természetesen hibázok az utolsó kör elején és visszaesek a 20. helyre. Ennyi elveszítettem. Újra kell kvalifikálni. Sajnos ez így megy.

Nem értem. Miért nem ért volna rá 5 perc múlva??? Miért kell mindent azonnal?

Majd én is odamegyek hozzá amíg online angolórát tart 20 ember előtt és mondom neki, hogy de, azonnal gyere. nem érdekel, hát állítsd meg.

Azt se lehet megállítani.

Aztán meg azzal jön, hogy ez csak egy játék, semmit sem ér.

ÉÉÉSSSS??? neked anya. Nekem nem. nekem is egy játék, de szeretek vele "játszani" és most, hogy elveszítettem ezt a versenyt (nem volt meg az első 8 hely) ezért újra kell kvalifikálnom, hogy "tovább" mehessek.

Karatéban sem mehetsz vb-re döntő nélkül.. Vb sincs EB nélkül...

5 percről eltt volna szó. Befejezem, hogy ne kelljen újra 14 versenyen részt vennem, aztán megyek. Miért kell mindent azonnal? :/

Nekem mindent el kell néznem anyámnak, ő bármit emgtehet, akármenyniszer ugráltathat. De ha 5 percet várnia kell rám összeszakad a világ.

De érzem én, hogy nem érti ezt az egészet. Sokkal toleránsabb lenne szerintem, ha értené. Hiába hozok neki példát, hogy az óráját sem tudja csak úgy megállítani, hiszen élő emberekkel beszél. Nem. valahogy nem fogja föl.

Egyáltalán nem vagyok függő. Mindig csettintésre ugrok (ez beteges tudom, de szeretem anyámat és jövök, ha szól). ha egyedül játszom vagy botok ellen, akkor bármikor újrakezdhetem, bármikor megállíthatom. Alig van alkalmam játszani, de akkor is bsztat anyám

Hogyan magyarázzam el neki?

2020. júl. 25. 13:44
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%

Anyam borogass.. pamkutya videoklip apu vedd meg nekem megvan? Nezd meg kerdezo...rolad szol.

Anyukaddal.ne vitatkozz mert valoszinu hamarabb fog rajonni hogy lekapcsolhatja a wifit vagy lecsaphatja a biztositekot mintsem megertene miert oylan rohadt fontos egy online jatek...hidd el erti hogy online.

2020. júl. 25. 20:27
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

#42 Túltoltad a trollkodást.

Egyből lebuksz egy ilyen rossz kisérlettel.

2020. júl. 25. 21:50
 43/45 anonim ***** válasza:
26%
Ismered anyád napirendjét, nem? Ha hétkor vacsora, akkor félhatkor már nem kezdesz 1 órás játékba. Ez az egyik. A másik, hogy egyszerűen szúrja anyád szemét hogy játszol. Nem tudjuk miért, nem is számít. A lényeg, hogy bármit hisz, abban csak megerősíted minden alkalommal amikor vitatkozol vele. Időzíts jól és hagyd abba magadtól a játékot, mielőtt még várhatóan szólna. (ki tudod már számítani, mikor szól, ne mond, hogy nem) Egy idő után elkönyveli, hogy már megszűnt az a rossz, amit most hisz hogy van.
2020. júl. 26. 13:52
 44/45 anonim ***** válasza:
81%
43-as, ez jó :D A kérdező nyilván ismeri az anyuka napirendjét, mivel minden nap pontban ugyanakkor hívja le kajátnézegetni. Persze az is kiderül, hogy dolgozni készül vagy csak a postára csekkezni napirend szerint.
2020. júl. 26. 19:16
 45/45 anonim ***** válasza:
13%
igen, jó, hogy mindenbe bele lehet kötni, de attól nem lesz a helyzet megoldva.
2020. júl. 26. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!