Szüleim miért ilyen felelőtlenek? Mivel tudnám rá bírni őket?
Informatikai szakra mentem, programozás.
Mivel számítógépem nincs van valamennyi felre tét pénzem de szeretném ha segítenének, egy használt pct akartam venni.
Ők szerintük nem kell, telefonon is lehet programozni hasonlók.
Melóm nem igazán van sajnos, de még próbálkozom.
Én nem értek egy azokkal a válaszokkal akik bármit szeretne a gyerek azonnal diákmunkára küldik.
DE! Most igazuk van! Mennyi idő diák munkával összeszedni egy használt gépre valot? Egy hónap!
Te egy felnőtt ember vagy, aki magáért tanul nem a szüleiért.
Ha ennyit nem vagy képes megtenni a diplomádert mi lesz később? Nem adod le a szakdolgozatodat mert anyukád nem kötetette be?
Úgy szeretem ezt az ok kényszerítettek bele szöveget...nem kötelező odajárni!
Ha kiskorú vagy, akkor is van lehetőséged. Bármelyik gimiben, ha elmondod, hogy neked nincs otthon géped, biztosan megengedik hogy ott helyben csináld meg a házit, vagy papíron add be. Igen lehet papíron is programozni, nem nagy kunszt.
Ha már tudsz bármilyen diákmelót csinálni, akkor viszont tényleg egy hónap alatt összedobsz egy jó gépre valót. Programozás tanulásához nem kell erős gép. A legolcsóbb de még működő használt gép is megteszi.
Ha meg nagykorú vagy, akkor gyorsan mond vissza. Nincs olyan hogy kényszerítés. Ha valami nem tetszik, akkor tegyél ellene. Persze lehet ez azzal fog járni, hogy kikerülsz a kényelmedből, de ezt az áldozatot meg kell hoznod.
Plusz ha nagyon nem értesz az infóhoz és tényleg csak "kényszerítettek" akkor erre rá fogsz jönni, hogy nem ez a te pályád. Akkor viszont érdemes minél gyorsabban cserélni.
18as! Informatikai középiskola elvégezhető saját laptop nélkül! Nálunk is volt olyan feladat amihez kellett, délután 4-ig biztosították a számítógép termet tanulás céljára, könyvtárban is volt erre a célra 2-3 gép, de ha jelez az iskolának ők is segítenek! Nem állítom, hogy ideális állapot de elvégezhető.
Egy középiskolai programozáshoz pedig Végképp elég egy alap gép. És diákmunka szinten játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!