Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért ilyen felelőtlen...

Szüleim miért ilyen felelőtlenek? Mivel tudnám rá bírni őket?

Figyelt kérdés

Informatikai szakra mentem, programozás.

Mivel számítógépem nincs van valamennyi felre tét pénzem de szeretném ha segítenének, egy használt pct akartam venni.

Ők szerintük nem kell, telefonon is lehet programozni hasonlók.

Melóm nem igazán van sajnos, de még próbálkozom.

2020. júl. 22. 15:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem felelőtlenek. Ha egyetemre jársz diák vagy - itt a nyár, távoktatás sincs, irány diákmeló, Tesco árufeltöltőként is összejön őszig egy elég jó akár használt gép. Komolyan mondom amúgy, ha nincs pénzed akkor irány a meló, egyetem alatt én is mindenféle alja munkákat megcsináltam, lediplomáztam és sokszor annyit keresek, de ha ott akkor nem vállalom ezeket be, nem tudom folytatni a tanulmányaimat és nyomában sem lennék a jó fizunak. Gondold át mi mit ér meg neked :)
2020. júl. 22. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Jaja, ezek a mai szülők lkenyszwritik a gyereket hogy továbbtanuljon....
2020. júl. 22. 16:22
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
A sulis feladatokhoz nem kell erős gép, még informatikai szakon sem, ahogy az első is írta 50 ezer alatt kapni ilyen használt gépet. Ezt pedig bármilyen diakmeloval hamar össze lehet szedni. Nyár van, a vizsgaidoszaknak már vége. Szeptemberig ennek a többszörösét is megkeresheted.
2020. júl. 22. 16:25
 14/19 anonim ***** válasza:
45%

Én nem értek egy azokkal a válaszokkal akik bármit szeretne a gyerek azonnal diákmunkára küldik.

DE! Most igazuk van! Mennyi idő diák munkával összeszedni egy használt gépre valot? Egy hónap!

Te egy felnőtt ember vagy, aki magáért tanul nem a szüleiért.

Ha ennyit nem vagy képes megtenni a diplomádert mi lesz később? Nem adod le a szakdolgozatodat mert anyukád nem kötetette be?

Úgy szeretem ezt az ok kényszerítettek bele szöveget...nem kötelező odajárni!

2020. júl. 22. 16:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem értek hozzá, de ha 30-50 ezer egy olyan gép, aminek a teljesítménye elég a tanulmányihoz, akár egyetlen hét alatt meg tudná keresni az árát, nemhogy egy hónap alatt... Elmegy beugrósnak 10 órában 5(!) napig, ezres órabérben és szevasz.
2020. júl. 22. 17:09
 16/19 Camorri ***** válasza:
97%

Ha kiskorú vagy, akkor is van lehetőséged. Bármelyik gimiben, ha elmondod, hogy neked nincs otthon géped, biztosan megengedik hogy ott helyben csináld meg a házit, vagy papíron add be. Igen lehet papíron is programozni, nem nagy kunszt.

Ha már tudsz bármilyen diákmelót csinálni, akkor viszont tényleg egy hónap alatt összedobsz egy jó gépre valót. Programozás tanulásához nem kell erős gép. A legolcsóbb de még működő használt gép is megteszi.

Ha meg nagykorú vagy, akkor gyorsan mond vissza. Nincs olyan hogy kényszerítés. Ha valami nem tetszik, akkor tegyél ellene. Persze lehet ez azzal fog járni, hogy kikerülsz a kényelmedből, de ezt az áldozatot meg kell hoznod.

Plusz ha nagyon nem értesz az infóhoz és tényleg csak "kényszerítettek" akkor erre rá fogsz jönni, hogy nem ez a te pályád. Akkor viszont érdemes minél gyorsabban cserélni.

2020. júl. 22. 17:13
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
nyaf-nyaf mikor egy fiatal felnött nyafog hogy nincs gépe ,ahelyet hogy fogná magát ės elmene mekibe,tesco,stb diåkmunkára itt panaszkodik.1 hónap alatt max 2 hónap alatt összejöne a pėnz egy pcre simán.
2020. júl. 22. 18:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem egyetemre megy szerintem hanem középiskolás lesz.
2020. júl. 22. 21:34
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

18as! Informatikai középiskola elvégezhető saját laptop nélkül! Nálunk is volt olyan feladat amihez kellett, délután 4-ig biztosították a számítógép termet tanulás céljára, könyvtárban is volt erre a célra 2-3 gép, de ha jelez az iskolának ők is segítenek! Nem állítom, hogy ideális állapot de elvégezhető.

Egy középiskolai programozáshoz pedig Végképp elég egy alap gép. És diákmunka szinten játszik.

2020. júl. 22. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!