Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináltok ha ilyen apátók...

Mit csináltok ha ilyen apátók lenne? Ismertek ilyen apákat?

Figyelt kérdés

[link]

Ti

2020. júl. 21. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem. De ehhez ilyen nő is kell, aki ehhez asszisztál.Egy normális nő a faszi első kézlegyintésére ad visszakézből olyat a fazonnak, hogy ezerszer meggondolja, hogy még egyszer meg meri-e emelni a mancsát a másik emberre. Nem hogy a gyerekre.
2020. júl. 21. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek, többet is. Kap a feleség is, gyerekek is. Csak a férj dönthet mindenben.
2020. júl. 21. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Az én faterom pont ilyen,làttam màr ezt a részt koràbban,akkor is ez jutott eszembe.

Ezért nem àllok vele szóba 7 éve,de nem is hiànyzik,sokkal nyugodtabb,boldogabb életem van azóta.17 évesen elköltöztem töle,és vissza se néztem sose,egyébként igaza van az elsönek,amit csak késöbb értettem meg,hogy anyàm is asszisztàlt ehhez.több mint 2 éve öt is siketült kizàrnom az életemböl,ùgyis mindig csak lehùzott anyagilag is meg mindenhogy.

2020. júl. 21. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Tele van az ország ilyen apákkal, nem tudom hol éltél eddig. De amúgy már felnyomtam volna gyámügynél vagy rendőrságnél. Utána ha ez nem működik, költözés amint csak lehet. Vagy anyámat rábeszéltem volna a válásra. Én mint nő egy ilyen után aznnal válnék, és vinném a gyerekem is.
2020. júl. 21. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

1

Ja persze, agresszióra válaszoljunk agresszióval. A nő nyugodtan verekedhet a béke érdekében, de fordítva ez számon van kérve. Ha valamit nem akarom, hogy csináljon a másik, ugyanazt csinálom vele, amit én elítélek, hátha abból tanul. Érdekes elgondolás. Nos én normális nőként simán otthagynám a vérbe, aztán aki szeretné nevelgetheti.

2020. júl. 21. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Fuu,ez a kedvenc részem:))))

Válaszolva a kérdésre:mennék a rendőrségre.

2020. júl. 21. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Ember nem fogok egy 42 perces gagyi videót megnézni hogy tudjak válaszolni.
2020. júl. 21. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!