Mit csináltok ha ilyen apátók lenne? Ismertek ilyen apákat?

Az én faterom pont ilyen,làttam màr ezt a részt koràbban,akkor is ez jutott eszembe.
Ezért nem àllok vele szóba 7 éve,de nem is hiànyzik,sokkal nyugodtabb,boldogabb életem van azóta.17 évesen elköltöztem töle,és vissza se néztem sose,egyébként igaza van az elsönek,amit csak késöbb értettem meg,hogy anyàm is asszisztàlt ehhez.több mint 2 éve öt is siketült kizàrnom az életemböl,ùgyis mindig csak lehùzott anyagilag is meg mindenhogy.

1
Ja persze, agresszióra válaszoljunk agresszióval. A nő nyugodtan verekedhet a béke érdekében, de fordítva ez számon van kérve. Ha valamit nem akarom, hogy csináljon a másik, ugyanazt csinálom vele, amit én elítélek, hátha abból tanul. Érdekes elgondolás. Nos én normális nőként simán otthagynám a vérbe, aztán aki szeretné nevelgetheti.

Fuu,ez a kedvenc részem:))))
Válaszolva a kérdésre:mennék a rendőrségre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!