Ki lehet törölheti az apa a gyerekét teljesen az életéből?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl fiatalon bevállalt egy gyereket, később megbánta és azt akarja hogy ne is derüljön ki soha, tehát teljesen tiszta lappal tud kezdeni?2020. júl. 21. 10:33
51/56 anonim válasza:
Nekem ez fura, hogy a saját gyereked is inkább eldobod, és nem az az első gondolatod, hogy te vagy az egyetlen szülője, aki alkalmas felnevelni, ezért elpereled.
52/56 anonim válasza:
Kérdező (#50) egy idő után nem a gyámügyre kell menni, hanem a rendőrségre feljelentést tenni.
#51, ezért mondtam a Kérdezőnek, hog erülje el az anyatípusú nőket... mert azok egyáltalán nem a Kérdező érdekét néznék, hanem még jobban belenyomnák a konfliktusba "mert a gyerek" felkiáltással.
53/56 anonim válasza:
A láthatás miatt: ha az anya nem adja oda a gyereket, akkor kihívod a rendöeröket, ök jegyzökönyvet vesznek fel - és máris tudod bizonyítani, hogy nem kaptad meg X dátumkor a gyereket. Ezt minden alkalommal eljátszod, utána anyuka hiába tagadja le, van bizonyítékod!
54/56 A kérdező kommentje:
De már nem csak az anya nem adja oda, hanem a gyerek se akar jönni, meg beszélni se akar velem
2020. júl. 24. 16:14
55/56 anonim válasza:
Akkor is büntetés jár az anyának
56/56 anonim válasza:
Nézd Kérdező, az anyucit én azért megszívatnám, hogy ne érezze magát már annyira nyeregben... lehet, hogy ennek hatására le is állna a zaklatásotokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!