Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a szüleim nem...

Mit tegyek, ha a szüleim nem úgy látják a világot ahogy én?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és a szüleim ilyen befásult, régkorban elő beképzelt emberek. Leszeretném vágatni a hajam, tudjátok h két oldalt nincs és csak középen. Már azért is haraguttak h kijukasztottattam a fülem. Nem tudom h mondjam-e nekik vagy csak levágassam vagy inkább hagyjam. Köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 18. 20:37
1 2 3
 1/22 Lachesys ***** válasza:
91%
attol meg mert a szuleidnek nem tetszik a punk frizko nem bekepzeltek:D en mondjuk a tetkon es a piercingen kivul hagyni fogom a gyerekem, felolem hupilila haja is lehet, ugyis o fog szornyulkodni magan par ev mulva. amugy is sztem jobb ha kielheti magat amig nem kell munkaba jarnia, ahol sok helyen nem nezik el az alter kulsot.
2020. júl. 18. 20:41
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Én azért haragudnék, hogy olyanokat írsz, hogy "kijukasztottam" meg "leszeretém".
2020. júl. 18. 20:43
 3/22 anonim ***** válasza:
65%
Lyuk lyuk
2020. júl. 18. 20:52
 4/22 anonim ***** válasza:
87%

Amíg nem tud helyesen írni egy gyerek, addig én sem bíznám rá a hosszútávú következményekkel járó döntéseket.

A szüleid nyilván sosem fogják úgy látni a világot, mert más élmények formálták a tudatukat olyanná, amilyen.

Amit írsz, viszont elég borzasztóan hangzik.

2020. júl. 18. 21:03
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
vágasd le, festesd be. de please, ne gondold, hogy ettől értékesebb leszel. de még szebb se..
2020. júl. 18. 21:14
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
A "haraguttak" után nem is olvastam tovább. Tanulj még inkább, ne a hajaddal törődj ilyen sokat.
2020. júl. 18. 21:30
 7/22 anonim ***** válasza:
21%
Nekem meg azt nem engedték a szemetek h róma barátom legyen! Mert volt egy rágalom miszerint ő fogdta meg és rúgta le majd tepte ki a szomszéd nő fülbevalóját, na de nem tudták rábizonyítani! Ezert nekem el kellet költöznöm! Költözz el te is!
2020. júl. 18. 21:30
 8/22 anonim ***** válasza:
10%
Miert pontoztatok le a 7est? Csak viccelt
2020. júl. 18. 21:52
 9/22 anonim ***** válasza:
15%
na jöttek a droidok akik belekötneka helyesírásba. Értetted? igen! majd dolgozatnál leírja helyesen vagy amikor hivatalos levelet ír, itt gyakorin elég ez.
2020. júl. 18. 22:25
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretném levágatni mert menöbb lennék! Ez teccik és kész. A fiús arcom miadt sokan csúfoltak már b*zinak, transzinak a hosszú hajjal. A helyesírás meg azért van mert gyorsan gépeltem ill, az autokorrekt a jó szavakat is rosszra állítja néha. Az 1esnek és a 2esnek köszi, a többieknek meg további szép estét💙
2020. júl. 18. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!