Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan bizonyítsam anyámnak,...

Hogyan bizonyítsam anyámnak, hogy tudok gondoskodni magamról, ha ő nem hagyja?

Figyelt kérdés

Mindig megjegyzéseket tesz, hogy sosem tudok önállóan pakolni ,vagy önállóan elintézni a dolgomat. Közben meg csinálnám csak ő nem hagyja.

Minden utazásunkra bepakolnék, de mivel anyám napokkal előre bepakol ezért nem tudok normálisan bepakolni.

Ezerszer mondtam már neki hogy hagyja, nem kell 3 nappal előre a kocsiba bepakolni, az én cuccomat úgyis én fogom összerakni, akkro meg tovább erősködik, hogy de ő megcsinálja én úgyse fogom.

Hát krvajó. Megbeszélném az ofőmmel a nyelvvizsgára való kikérőt, de anya már felhívta és lecsesz, hogy neki is ezt kell elintéznie.

Párszor már kiabáltam vele, hogy hagyjon békén, csinálnám, ha hagyná, de akkor meg játszotta a sértődött mártírt, akit elhagy a gyereke. mert én magárahagyom. Hogy ez hogy jön ide azt nem tudom, de engem ne bsztasson azért, amit előre emgcsinál helyettem a tudtom nélkül.

2020. júl. 17. 15:36
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ha nincs itthon anyám érdekes mindent tökéletesen nyugodtan meg tudok csinálni. 2 hétig nem volt itthon. Egyes egyedül voltam a házban a kutyákkal. Jééé kaptak enni, inni, a csekkek amik akkor jöttek be lettek fizetve, a boltba is elmentem, takarítottam. ezt 15 évesen. tavaly előtt.
2020. júl. 17. 15:37
 2/20 A kérdező kommentje:

És amikor meg ezeket elmondtam neki elengedte a füle mellett..

Másoknak is úgy állít be, mintha egy magatehetetlen blfsz lennék 17 évesen.

2020. júl. 17. 15:40
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Nemrég még anyukád volt a problémamegoldó mivel 13 évesen még arra volt szükség. 2 év számára gyorsan elrepült. Ezt neked is meg kell értened.

Az írásodból ítélve még messze vagy a felnőttől, de kisgyerek se vagy már. Kiabálás helyett űlj le vele beszélgetni erről. A nyugodt értelmes beszélgetssell többre mennél. Ha látja hogy megbízhat benned akkor szerintem ő is engedni fog. De ezt ne kiabálással akard elkérni, hanem tettekkel.

Értesd meg vele azt is hogy nem holnap fogsz kirepülni, de ahhoz hogy életrevaló felnőtt váljon bérlőled ahhoz muszály lassan önállóbb lenned.

2020. júl. 17. 15:48
 4/20 anonim ***** válasza:
57%
Bocs elnéztem, azt hittem 15 vagy. Azért a véleményem nem változott. Tettekkel bizonyítsd hogy megbízható vagy, ne kiabálással.
2020. júl. 17. 15:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus mártirjátszma. Sok van ilyen. Itt a gyakorin is rengeteg kérdésben. Legyél következetes, folyamatosan utasítsd vissza a kéretlen babusgatást, és vágd a képébe, amikor valamit sikeresen megcsináltál. Lelki beteg, pszichológus kéne neki, csak nem fog elmenni. Az élteti, hogy szükséged van rá, csakhát már egyre kevésbé van. Ez neki trauma, de attól még nem kell magadat beáldoznod, nem vagy felelős az ő boldogságáért. Gondolom, apukád vagy nem él veletek, vagy nem törődik a családdal.
2020. júl. 17. 16:03
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
nem értem miért van lepontozva #3 és #4, teljesen jó válaszok
2020. júl. 17. 16:05
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Használd ki a dolgot! Szolgáltasd ki magad vele, és vágd a fejéhez, hogy még ezt és ezt és ezt nem intézte el.
2020. júl. 17. 16:07
 8/20 anonim ***** válasza:
32%
Mit kerestél egyedül két hétig egyedül a lakásban 15? évesen?
2020. júl. 17. 17:06
 9/20 A kérdező kommentje:
8: hogyhogy mit? anyám alutazott én meg nem mentem vele. Nem értem mi a gondod.
2020. júl. 17. 17:10
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Semmi, csak kiskorút tilos lenne úgy magára hagyni, de semmi :P
2020. júl. 17. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!