Illik/szokás adni a szülőnek pénzt a gyerekének, ha eladja a lakását?
20????
Mit nem érték én???? Max azt, hogy mi a jó egert kellene a gyereknek pénzt adni ebben az esetben
"mi a jó egert kellene a gyereknek pénzt adni ebben az esetben"
Hogy jobb életet élhessen? Fene tudja, de azt hinné az ember, hogy egy szülő boldog, nyugodt életet szeretne a gyerekének.
Jó persze tudom, itt a gyakorin már az óvodás gyereknek is illik "diákmunkából" eltartani a szüleit.
22!
Mert csak és kizárólag a gyerek érdemli meg, hogy jobban éljen, a szülő nem? Esetleg nem kellene minden szülőnek inkább feldobnia a talpát, amint nagykorú a ygerek? Csak hogy neki légyen lakása, indulotokeje és senki ne szóljon bele az életébe?
24!
Esetleg ide másolnád, pontosan hol szerepelt bárhol is a kérdésben, vagy a válaszokban, hogy nem lett félretéve a gyereknek?
Ezek szerint Kedves Kérdező, te érzed úgy, hogy "illene", hogy a szüleid a saját házuk eladási árának egy részét adják neked!!
Különben nem pontoztad volna le zsinórban azokat a válaszokat, amelyek ezzel az elvárással nem értenek egyet!
Szerintem nem várható el. Persze nagy segítség lenne a fiatalnak, na de milyen áron? Ha a szülőknek hitel kell, akkor nincs miről beszélni.
Ha pont nagyobbol kisebbe költözne a szülő, azt mondom jó, segítsen a gyereknek adni egy kis önerőt. De ilyen helyzetben szerintem nem elvarhato semmilyen segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!