Miért ilyen gonoszak?

Figyelt kérdés
"Kedves" szüleim tudják jól hogy milliónyi bajom van, beteg vagyok mentálisan, mégis napról napra szétszednek mindenféle jelzővel most pedig itthagytak szenvedni. Kizártak a családból és bedugtak egy kis szobába ahol egyedül élem nyomorult életemet és nyomkodom a telefonomat, de már az se tesz boldoggá, mert szétszednek a gondolataim. Miattuk lettem ilyen gonosz. Azt kívánom bárcsak ne születtem volna meg és ne lennék ilyen menthetetlenül sötét lelkű és gonosz.
2020. júl. 14. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Off: Most akkor te vagy gonosz vagy a szuleid?

On: nezd meg az ez elott 255362626 kérdést ilyen címmel: "miert bantanak a szuleim"

2020. júl. 14. 16:53
 2/2 anonim ***** válasza:
És volt ennek valami előzménye? Mondjuk próbáltak segíteni, kirángatni ebből, vagy valami? Mert azért ha valakinek mindig van valami baja, akkor azt hosszú távon meg lehet unni, hogy akkor szenvedj egyedül, de mást ne tegyél tönkre tovább. Például.
2020. júl. 15. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!