Miért változik meg anyám érvelése az ilyen helyzetekben?
Tehát tegyük fel, hogy csinálni akarok valami nem maradandó apróságot a külsőmmel, ami nem tetszik neki valamiért, most konkrét dolgot nem mondok, mert több ilyen eset van.
Első reakciója, mint ellenérv, azon túl, hogy neki nem tetszik, az, hogy "nem így kell kitűnni a tömegből". Oké, én mondom neki, hogy a kortársaim között ez egyébként gyakori, akkor jön a "nem kell a tömeg után menni" érv. Ez a kettő eléggé üti egymást, pláne, hogy gyakran fél percen belül az ellenkezőjét mondja.
Akkor most nem szabad kitűnni a tömegből, vagy épp beolvadni nem szabad? Miért változik meg anyám véleménye gyakran fél percen belül?
Hahó, azt is írtam, hogy olyan dolgokról van szó általában, ami elég gyakori és nem szembetűnő, csak éppen nem tetszik neki...
Azt hiszem valami félrement a megfogalmazásomban, vagy valahol, nem tudom... :)
Fontos adat lenne az, hogy hány évesen valójában mit akarsz csinálni.
Nem engedném a 16 éves lányomnak, hogy fültágítót rakasson a fülébe, de ha például barna haja van, és ilyen barna-szüke ombre hajat akarna, azt engedném.
De ezt az ombre dolgot se engedném, ha a lányom 11 lenne.
Remélem átment, hogy mit akarok ezzel mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!