Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért bánt folyton Anyu?

Miért bánt folyton Anyu?

Figyelt kérdés
Szinte mindig van rám, valami rossz megjegyzése. 25 éves vagyok, már van két szakmám, elmentem estin az érettségit megcsinálni, mert a gyáron kívül nem vettek fel sehová és a gerincsérvem miatt, már nem bírtam azt a fajta munkát csinálni. Sikeresen jó eredménnyel végeztem el az érettségit, pedig közbe mindig kaptam tőle, hogy úgy is felfogom adni. Most állást keresek, de sehonnan sem hívtak még eddig. Tegnap mindenféle előzmény nélkül nekem esett, hogy semmit sem ér az érettségim , megint csak elb*sztam vele az időt, ugyan ott tartok mint előtte. Takarodjak el dolgozni, mert elege van hogy itthon zabálok meg élősködök. És ami a furcsa, hogy mikor tanultam akkor is sokszor a fejemhez vágta, hogy menjek melózni suli mellett, mikor meg volt lehetőség, akkor meg elkezdett kiabálni, hogy ilyen gyökér lánynak, mint nekem nem való az a munka, mert csak elbasznék mindent. Nagyon sokszor bánt. Mikor szemüveges lettem, tudta, hogy a kevés önbizalmamon csak ront, hogy szemüveget kell hordanom, de azóta is mondogatja, hogy milyen szarul áll, cseréljem le a fekete keretet is, mert iszonyat a fekete hajamhoz. Van, mikor nagyon kedves, aztán átvált erre a stílusra. Nagyon bánt, hogy ilyen, pedig mindig mikorra hazaér, megcsinálok mindent, nem mászkálok el itthonról, nem cigizek, nem iszok, nem pasizom, van komoly kapcsolatom már egy jó ideje. Mégis mindig talál valamit, amivel bánthat. Nem tudom mitévő legyek, elköltözni nem tudok. Ötletem sincs, hogyan kezeljem ezeket a kitöréseit.

2020. júl. 12. 17:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Most még sehogy, mert oda vagy kényszerülve. De olvass a neten tippeket a könnyebb elhelyezkedéshez, próbálkozz, oda is adj be önéletrajzot, ahol nem hirdetnek állást. Aztán ha sikerült elhelyezkedned, akkor már megteheted, hogy elkötözöl és többé rá sem nyitod az ajtót. Ja, és persze közben ne felejtsd el a következő ilyen lehordásánál elmondani, hogy ha ennyire zavarja, hogy itthon vagy, akkor segítsen az álláskeresésben. Mert te még tapasztalatlan vagy benne. Esetleg akkor nagyobb az esély, hogy ne kelljen már olyan sokáig elviselnie. Egyébként nagyon sajnállak. Az én anyám is kellőképpen megmérgezte az életem.
2020. júl. 12. 18:00
 2/29 anonim ***** válasza:
14%
Mondjuk úgy hogy huszonöt év után nem tartatod el végre magad.
2020. júl. 12. 18:01
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
#2 Kegyetlen vagy. De nagyon. Fogalmad sincs a érdező lelki állapotáról. Én is ilyen helyzetben vagyok. és meg tudom érteni. Az a baj veletek #2-es kérdező, hogy pofáztok ide-oda és semmi érzelmi intelligenciátok nincs, de még csak a megértés legkisebb reménysugara se mutatkozik meg bennetek. 25 év még a nem a vég, minden lehetséges, én is ennyi vagyok, és tudom, minden lehetséges. Minek is pofázok egy tipikus pszichopata érzelmi tuskónak, mint te.
2020. júl. 12. 18:06
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass rá, jelentkezz csak minden munkára ami tetszik. Aztán meg amint lehet, költözz el, hadd élvezze a magányt! Majd rájön...
2020. júl. 12. 18:26
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ugyan ezeket kapom meg heti szintenen 27 vagyok nyugi. Ugyan ebben a cipőben vagyok mint te és ugyan ezeket vágja állandóan a fejemhez. Volt vállalkozásom az se volt jó... Stb... Nyugi.
2020. júl. 12. 18:54
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj minél előbb elhelyezkedni olyan helyen amit az egészségi állapotod bír.Mivel van párkapcsolatod így mind ketten kereső képesek lesztek utána pedig esetleg albérlet vagy valami.
2020. júl. 12. 19:11
 7/29 anonim ***** válasza:
87%
Nyugi ugyanezeket kapom..De semmi képen sem a te hibád hogy ilyen
2020. júl. 12. 19:50
 8/29 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Anyádnak - alapvetően - nem veled van baja, hanem saját magával elégedetlen (ha diploma ellenére nem vitte sokra azért, ha nincs érettségije azért), és mivel anyagilag függsz tőle és az önbizalmad gyenge, emiatt alárendelt helyzetben vagy, ami miatt könnyű neki téged boxzsáknak használni. Az elégedetlenségét fokozhatja, ha esetleg nem tervezett gyerek vagy.

Igyekezz legalább a rezsi és kajaköltségeidet fedezni! Ha ez meg van, akkor anyád pampogására ("Ingyenélő" stb.) mindig tedd hozzá visszafogottan, hogy állod a részedet, ezzel legyen szíves leállni!

Igyekezz elköltözni! Akár más lányokkal együtt, akár más módon!

Nem tudom, mik az elképzeléseid, de semmiképpen se menekülj házasságba ebből a helyzetből!

2020. júl. 12. 20:19
 9/29 anonim ***** válasza:
97%
Dolgoztál már valaha diákmunkán kívűl?
2020. júl. 12. 20:21
 10/29 anonim ***** válasza:
25%
Őszintén szólva nem értem. Gondolom a gerincsérved nem tegnap alakult ki. Tudnod kellett volna, hogy fzikai munkára nem leszel alkalmas, ez alapján pedig olyasmit kellett volna tanulnod, amivel szellemi munkát végezhetsz. Megértem, hogy anyád ki van akadva, ő valószínűleg veled ellentétben tud előre gondolkodni, és már most látja, hogy 50 évesen is a nyakán élősködsz majd. Bocs, de én meg tudom érteni, hogy ki van akadva.
2020. júl. 12. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!