Mièrt kell folyton a Fideszről beszèlni?
Figyelt kérdés
Vège a vàlasztàsnak. Mindenki tudja az eredmènyt.
Mièrt nem inkàbb arról tèmàzunk a politikai tèmàban,hogy hogyan tovàbb?
(Kijelentem,hogy nem vagyok Fideszes!)
2018. ápr. 12. 06:55
1/7 Koplárovics Béci válasza:
Nem beszélhetünk a kecsua indiánokról a politika rovatban, ha ők nem igazán szólnak bele az életünkbe a politikán keresztül.
2/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy jön ide egy bölcs vàlasz.
Sajnàlom,hogy feltettem a buta,èrtelmetlen,àtlagon aluli kèrdèsemet.
Bocsànat.
Tovàbbi kellemes tèmàzàst a Fideszről.
2018. ápr. 12. 07:00
3/7 anonim válasza:
Azt mondták az új kormány a népesedés politikára fogja helyezni a fő hangsúlyt. Kiváncsian várom mit találnak ki.
4/7 anonim válasza:
Kikerülhetetlen beszélni a Fideszről, de, hogy jó is legyen (persze egyből bele fog kötni valaki):
5/7 anonim válasza:
Talán azért beszélnek még mindig a Fideszről, mert sok helyen pont olyan bakik, hibák történtek amik a Fidesznek tett jót?
Félreértés ne essék, ígyis-úgyis a Fidesz nyert volna, de közel se 2/3dal, nem tudott volna önállóan kormányt alapítani, egyedül nem dönthetett volna semmiről se, stb.
6/7 anonim válasza:
3: Deutsch T felcsinálja majd a legújabb titkárnőjét is.
7/7 anonim válasza:
6: Nem, Deutsch Tominak nem nagyon fognak engedni semmit se már ugye ahogy elég véres harc volt közte meg Orbán között az MTK stadionjával kapcsolatban, elég csúnyán becsicskította Orbánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!