Anyukátok kit tájékoztatott róla, hogy megjött az első menstruációtok?
Anya elmondta apának
aztán meg a nagyszülőknek ja meg természetesen a keresztszüleimnek LEGJOBB VOLT komoylan ennél megalázóbb helyzet nem is lehetett volna
16/L
Senkit, ugyanis elhagyott. Apámmal orvosoltuk a helyzetet, nekem kisebb tragédia volt, nem tudom, miért. Ő pedig... nos nem mertem betétet venni, apám azt mondta, menjek le, végül ő ment le érte, aztán felvilágosított a betét használatról. Nem kicsit volt bizarr érzés.
Apám utált nevelőapja viszont... nos ő felhívta a 91 éves szomszéd nénit, aki aztán elbeszélgetett velem a folyosón a havimról. A lányát is felhívta, akivel semmi közünk egymáshoz, de azért felhívta, hogy ezt elújságolja. A takarítónőt is felhívta, aki havi egyszer jött hozzánk a nevelőapa szobáját megcsinálni. Mit ne mondjak, az alsó állkapcsom a földet súrolta.
Úristen, eddig azt hittem, hogy csak az én anyám volt ilyen szinten érzéketlen, de még akkor jobb helyzetben vagyok sokaknál. Nekem csak a szomszéd néni üvöltött másnap a lépcsőházban, hogy hallom angyalkám, nagylány lettél!!!
És döbbenet, hogy ezek szerint van akinek ez valami oltári hír, aminek örülni kéne, nem is értem, ők minden reggel örömünnepet ülnek, ha felkel a Nap? Tényleg csak a szenvedés kezdődött, eleinte nekem 3 hétre jött meg és fájt rettenet, meg a betétekkel vesződés és a folyamatos para, hogy átüt-e véletlenül a ruhán. Mondjuk ez megoldódott, amikor bejött az intimtölcsér, most ha nem lenne fájdalom, észre se venném, hogy menstruálok.
Sajnos az én anyám is szétkürtölte mindenkinek, mondván, hogy ha rosszul leszek, tudják, hogy mi bajom van. -.-
DE MÉGIS MIÉRT LENNÉK ROSSZUL?!
A menstruáció egy TERMÉSZETES folyamat, NEM kell vele foglalkozni!
Úgysem élek nemi életet, gyermeket meg nem szeretnék.
Nekem aztán mindegy, hogy éppen menstruálok-e, vagy sem.
Azok is csak olyan napok, mint a többi.
Hiába erőltette anyám a hülyeségét, hogy ne menjek iskolába, meg edzésre, én mentem csak azért is és most is megyek.
Majd minden hónapban ágyban fekszek több napig a semmiért, nem??
Szerintem senkinek semmi köze nincs a menstruációmhoz, ki is akadtam rendesen azon, hogy anyám folyamatosan kérdezgette, hogy megjött-e megint, ha pedig megvolt, akkor ment is szétkürtölni. -.-
Ő bezzeg nem feküdt otthon soha, amikor menstruált, de tőlem meg elvárta volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!