Mit tennétek ebben a helyzetben? Mit mondanátok neki? Mit tegyek a jövőben ha nem jön el az esküvőre?
5-ös, itt most a nőnek mi köze van az egészhez, amikor a kérdező megírta a 4-es válaszában, hogy
"az a gáz hogy ez bizony apum véleménye, sajna sok 100 km van, köztünk..... sajna bátyám esküvőjére se jött el (akkor még nem élt párkapcsolatban)"
Persze nyilván a nő a hibás mindenért:(
jaj tényleg az 5 ösre:
Anyum két dolgot szögezett le, és szerintem ez akár érthető is:
1: Ő mindenképpen ott lesz akár ott lesz apum, akár nem.
2:Ha esetleg mégis ott lenne akkor ő a terem másik oldalán (ma kiderült hogy a pad másik oldalán) fog ülni, hogy ne legyen vita...
de erre azt mondom anyum részéről hogy korrekt, mert akkor is eljön ha ő ott lesz... csak erre apum képtelen...
sziaszot. Holnap lesz az esküvö ès a következő törtènt:
apàm ès pàrja eljönnek, csak annyit kèrtek hogy szàllàst intèzzek mert mennek pilisre. maradnak a vacsin is.
bàtyàm munka miatt megz haza, a vasàrnapot nem kapta meg sanja...
anyàm visszamonda a vacsit, apum miatt esküvőre jön vacsira nem... :( :)
megtaláltam ezt a kérdést, így a végkifejletet is leírnám, hátha valakit érdekel....
Apum és a párja is eljött az esküvőre, de anyum sajna a vacsorára nem...
Mondjuk anyum mondta utólag hogy eljött volna oda is csak hát nem az utolsó pillanatban akart szólni nekünk.... így csak az esküvőre jött...plusz két főre volt terítve, illetve a kaját is úgy rendeltünk... mikor ezt megmondtam megsértődött.... mivel bátyán anyummal jött így ő is ment haza....
amúgy apum párjában pozitívan csalódtam, ugyanis ahogy nővéremtől hallottam, nagyon kiállt mellettünk, és a végén apum se bánta meg.... azóta egyre jobb a kapcsolatunk, és sokkal többet beszélünk .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!