Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? Mit mondanátok neki? Mit tegyek a jövőben ha nem jön el az esküvőre?

Figyelt kérdés
Én lassan 30 vagyok, és hát úgy érzem hogy megtaláltam az igazit. Esküvő időpont meg is van, nemsokára lesz is, még 1-1,5 hónap. A meghívók kimentek, már meg is érkeztek édesapámhoz. Szüleim 10 éve elváltak. Nem egy fényes válás volt, volt megcsalás is meg ami úgy kell. Én nem haragszom rájuk, édesanyám megkérdezte nem régiben hogy haragszom e rá, de én közöltem vele, hogy ez engem nem izgat, én úgy érzem hogy nem az én dolgom. Édesanyám újra házasodot, sajnálatos modon idén meghalt nevelő apum, és nagyon szerettük, elfogadtuk. Édesapám élettársi kapcsolatban áll, na most a nőt én nem bírom. Ha egy helyen vagyunk elfogadom, nem szólom meg, nem kötök bele, mivel csak apum mellett van. Na most nem rég mikor megtudták, akkor felhívtak hogy ez most komoly, és hogy tényleg házasság van, és hát mondtam neki, hogy igen a dátumot. Kicsit belém folytotta a szót (apum párja) így már csak sms-t írtam neki hogy jelezni kellene hogy akkor jönnek-e. Mivel apum párja hívott fel, így neki is írtam az sms-t. Megkérdezte hogy édesanyám eljön e? és mikor ment a válasz akkor az jött vissza hogy apum nem megy olyan helyre ahol anyum is jelen van. Na most volt egy anyum ismerősének a temetése, amihez apumnak semmi köze nem lett volna, de mégis megjelent, egy rövidke időpontra. Hétvégéig adtam neki választ, de bátyám mondta hogy felejtsem el, mivel az övére se ment el....
2020. júl. 7. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert te meg melléálsz, mintha mi se történt volna.
2020. júl. 8. 11:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem.... Én efektiven nem tudom a válás okát, azért írtam feltételes módba... Egy dolgot mondtam nekik, hogy hajának ki ebből a részből hogy ő ezt csinálta az ezt csinálta.... Elváltak és kész nálam ennyi.... Egyszer anyum akart mondani vmit, de nem engedtem neki...
2020. júl. 8. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:

5-ös, itt most a nőnek mi köze van az egészhez, amikor a kérdező megírta a 4-es válaszában, hogy

"az a gáz hogy ez bizony apum véleménye, sajna sok 100 km van, köztünk..... sajna bátyám esküvőjére se jött el (akkor még nem élt párkapcsolatban)"

Persze nyilván a nő a hibás mindenért:(

2020. júl. 8. 16:20
 14/17 A kérdező kommentje:
hát igen ebbe most nem a nő a hibás, ő egy szóval se mondta, hogy ő nem jönne el, vagy ilyesmi.... a bátyám esküvője hamarabb volt, mint hogy ők összejöttek.... egyszerűen apum ilyen, de ha azt mondja hogy nem akkor megmondom neki hogy neki tőllem nem lesz unokája..... Bátyám kislányának nem jött el a keresztelőjére, első áldozására.... Az első áldozáson megkérdezte tőlem a kislánya hogy "Mit tettem hogy a tata nem jött el." Most én mint a kereszt apja mit mondjak erre? akkoriban külföldön voltam, bátyám mondta mikor lesz és hazautaztam meglepetésként, még bátyám sem tudta.... apum 6km re lakik tőllük.... Én ezt nem fogom csinálni, és ha lesz gyerekem én nem akarom azt nézni, hogy egy rokonom azért bántja meg a gyereket, olyan dologért, amiről a gyerek nem tehet.... és ha nem jön el akkor ne is várja azt hogy neki legyen unokája.... kicsit kivagyok akadva, de nem könyöröghetek neki....
2020. júl. 8. 22:26
 15/17 A kérdező kommentje:

jaj tényleg az 5 ösre:

Anyum két dolgot szögezett le, és szerintem ez akár érthető is:

1: Ő mindenképpen ott lesz akár ott lesz apum, akár nem.

2:Ha esetleg mégis ott lenne akkor ő a terem másik oldalán (ma kiderült hogy a pad másik oldalán) fog ülni, hogy ne legyen vita...

de erre azt mondom anyum részéről hogy korrekt, mert akkor is eljön ha ő ott lesz... csak erre apum képtelen...

2020. júl. 8. 22:29
 16/17 A kérdező kommentje:

sziaszot. Holnap lesz az esküvö ès a következő törtènt:

apàm ès pàrja eljönnek, csak annyit kèrtek hogy szàllàst intèzzek mert mennek pilisre. maradnak a vacsin is.

bàtyàm munka miatt megz haza, a vasàrnapot nem kapta meg sanja...

anyàm visszamonda a vacsit, apum miatt esküvőre jön vacsira nem... :( :)

2020. júl. 31. 09:34
 17/17 A kérdező kommentje:

megtaláltam ezt a kérdést, így a végkifejletet is leírnám, hátha valakit érdekel....

Apum és a párja is eljött az esküvőre, de anyum sajna a vacsorára nem...

Mondjuk anyum mondta utólag hogy eljött volna oda is csak hát nem az utolsó pillanatban akart szólni nekünk.... így csak az esküvőre jött...plusz két főre volt terítve, illetve a kaját is úgy rendeltünk... mikor ezt megmondtam megsértődött.... mivel bátyán anyummal jött így ő is ment haza....

amúgy apum párjában pozitívan csalódtam, ugyanis ahogy nővéremtől hallottam, nagyon kiállt mellettünk, és a végén apum se bánta meg.... azóta egyre jobb a kapcsolatunk, és sokkal többet beszélünk .)

2020. nov. 25. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!