Meztelen szeretnek aludni, de nem felek, hogy a szuleim meglatnak, a szobamhoz nem adnak kulcsot es neha random bejonnek, azt meg nem akarom hogy meglassanak, de elmondani sem akarom ezt nekik mert furcsa lehet. Tippek?
Gondolom reggel bemegy az anyukája, ébreszteni vagy akármi. Nem hinném, hogy éjszaka belopóznak a szülei, és a gyereküket nézik. Amúgy, ebben sem lenne semmi különös, a szüleid évekig törölték a fenekedet, pisilődet, takarították utánad a kakit :)
Nyugodtan mondd meg nekik, hogy pucéran alszol, milyen jó. Nem fognak bemenni, de ha mégis.. Már látták az altájékod :) biztos velük is meg tudod beszélni, hogy már nem csecsemő vagy, ne nézegessenek.
Ha éppen recskázol akkor mondjuk elég kellemetlen lehet ha rádnyitnak
De egyébként sem értem, hogy mi az, hogy rádnyitnak időnként, legalább kopogjanak előtte
Ha nagyon meleged van akkor aludj csak alsónardrágban-bugyiban meg trikóban
De ha van szúnyoghálód és kinyitod az ablakot éjszakára akkor garantáltan nem lesz meleged mert olyan 16 fok körülire mindig lehül a hőmérséklet éjjel nyáron is (én a múltkor egy hete hajnali fél kettőkor fáztam az utcán így fel kellett melegitőmet vennem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!