Megmondjam anyámnak, ha egy netről megismert lánnyal talizok, vagy inkább mondjam azt, hogy barátokkal?17l
Jövőhét végén lehet talizok egy csajjal, ha addig minden rendben megy. Előtte természetesen lesz egy videóhívás, hogy tudjam biztosan az-e akinek mondja magát, bár az instája alapján nem tűnik kamunak.
Viszont anyukám túlaggódja a dolgokat így nem tudom, hogy jó lenne-e beavatni. Alapvetően rossz a kapcsolatunk, és ki tudja mit látna bele ebbe. Őt ismerve vagy drogos társaságot, vagy emberrablást, vagy azt hogy ő az eltitkolt párom... Vita lenne belőle, ha úgy hoznám fel, hogy megismertem egy csajt a neten és régóta beszélünk...
A találkozó egyébként abban a városban lesz, ahol középiskolás vagyok és nyilvános helyen leszünk, szóval nem lesz baj.
Szerintetek megmondjam anyámnak, hogy igazából nem osztalytárssal akarok találkozni?
Anyukádnak ne hazudj, mondj el neki mindent. Nem hunném, hogy baj lesz a lánnyal, de ha mégis történik valami, ő lesz az, aki ki tud húzni a sz*rból. Bármi történne, jobb, ha tudja, hogy kiivel és hol vagy.
Mi van ha a nyilvános helyen meglát a szomszéd néni vagy akárki és mondja anyikádnak, hogy látott téged egy lánnyal valahol, közben neki meg mást mondtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!