Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről a párbeszé...

Mit gondoltok erről a párbeszédről apa és lánya között?

Figyelt kérdés

lány: Bevigyem a te kajád is? (dobozos kínait vett, azért van külön, és a hűtőbe kell bevinni)

apa: Nem kell, még eszek belőle.

lány: ok

(kiderült, hogy van másik kaja is, apa azt akarja enni, lány már bevitte a kajáját)

apa: Vidd már be az én kajámat is,......meg hozzál tejet

lány: (lerakja a tejet az asztalra) miért nem kéred?(mármint, hogy parancsolt), akkor is kihoznám.

apa: káromkodik, jól lecseszi a lányt, és még 10 perc múlva is megemlíti, ezen kattog, de jó hangosan, veszekszik

Kinek van igaza?

Köszi, ha válaszolsz!

2020. jún. 29. 17:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig így fogalmaztak, annyira megszoktam, hogy én is mindent így mondok az embereknek. Én nem bunkóságnak szánom, de emiatt egy csomószor leparasztoztak. Tehát csak felszólító módban mondok valamit, a kérlek vagy légy szíves szinte mindig lemarad. Már nagyon erősen figyelek rá, de általában így is elfelejtem.

Pl : hozz nekem is vizet. Ezt dobd ki. Azt tedd arrébb. Ilyesmik. Ha eszembe jut, teszek a végére egy légyszit.

2020. jún. 30. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!