Mit szólnál ahhoz, ha a gyereked prostituált lenne?
Figyelt kérdés
Szexet nyújt pénzért és ebből él meg.
Akkor csinálja miután felnőtt és nem él veled egy házban.
2020. jún. 27. 21:42
12/45 anonim válasza:
7 Igen.
Egy másik kérdésben meg a férje/élettársa exének adja ki magát.. "kissé" be van borulva az illető..
13/45 anonim válasza:
Még az elméleti lehetősége is kizárt ugyanis nem erre neveltem.
14/45 anonim válasza:
Az csakugyan lényeges, hogy milyen a család és milyen a neveltetés. Legalábbis én nem tudom elképzelni, hogy értelmiségi, többdiplomás szülők gyereke önszántából prostinak álljon.
15/45 anonim válasza:
15 nem? pedig jó pár fiatal egyeemista lány ezt csinálja.
16/45 anonim válasza:
16: És? Az, hogy egyetemista, nem jelenti automatice azt, hogy művelt, értelmiségi családból származik. Lehet proli szülők jó tanuló gyereke is.
17/45 anonim válasza:
#16 Ja. Sok szülő teljesen el van telve a saját tökéletes nevelésétől, aztán félre állna a szája, ha megtudná mit is csinál igazából a jól nevelt kislánya :)) Nem csak a mélyszegénységből kitörni akaró, tanulatlan csajok állnak prostinak! Hahóóóó....
18/45 anonim válasza:
18: Az valóban nem ritka, hogy értelmiségiek gyereke drogozik meg keményen piál. De a saját akaratból történő prostitúciót valahogy nem tudom elképzelni.
19/45 anonim válasza:
Köszi köszi a lepontozást #14 vagyok.
#17 fejtsd ki kérlek a proli és az értelmiségi közötti különbséget. Tudod a diploma csak egy papír :).
#18 ugye nincs gyereked? És igen el vagyok telve a nevelésemtől. A gyerekemnek nem halat hanem hálót adok, hogy a pénzkereset ezen formája meg sem fordulhasson a fejében.
20/45 anonim válasza:
17 pedig egyszerű . keményen fogták , egyetemet nem fizették így tör belőle elő a lázadás és a pénzszerzés vágya együtt. Nyilván nem mindenkinél de elég sok egyetemista lány fél prosti prosti szerepben van, nyilván értelmiségi családból származók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!