Miért ilyen fura az anyám?
Anyám 55 éves múlt és néha pár napra nagyon fura. egyik pillanatban vidám, aztán csak úgy a semmitől sír, rossz kedvő, nagyon rossz hangon szól hozzám. Aztán meg minden oké, azán megint. Van, amikor csak úgy könnyes a szeme, meg kisírta a szemét, ha kérdezem, hogy mi a baj, akkor azt mondja, hogy semmi.
Nem néztem a naptárat, nem tudom, hogy ezek-e azok a napok...
Amúgy mivel az egész klimaxos dolog kimaradt a bioszból így nem tudom, hogy miről szól a klimax. Arról ,hogy azután nem elhet gyereke? a mensi is leáll ilyenkor? Ha igen akkor mégis miért ilyen?
pár másodpercenként változik a hangulata, megőrjít!! nekem is szétbassza a napomat! A barátnőm ha rossz napjaiban végig normális. Fáj, görcsöl neki, de hát a fájdalom még nem ok arra, hogy így viselkedjen..... Ezt egyszer ő mondta.
Talán meg kellene kérdezni anyukádat.
Arról nem írsz, együtt éltek-e apukáddal? Milyen a munkahelye? Lehet munkahelyi, párkapcsolati probléma.
A klímax mindenkinél másképp zajlik. Van aki nagyon nehezen viseli. Hőhullámok, görcsök, fejfájás....., fel kell keresni a nőgyógyászt és ma már lehet enyhíteni rajta.
Mielőbb fel kell keresni egy orvost, mert depresszió előjele is lehet.
Jobbulást!
életközepi válság? magyarán kapuzárási pánik?
Csak az a legrosszabb az egészben, hogy hazudik nekem, mert azt mondja, hogy "semmi" baja nincs, és az, hogy szétcseszi a napomat.
55 éves nő: Akkor a klimaxnak elvileg már vége is lehetne, de nem feltétlenül. Ha nem kő alatt éltél eddig, akkor hallottad, hogy ez ingadozó és tartósan megváltozó hormontermelést, ingadozó hangulatot, hőhullámokat is jelenthet.
A hangulatingadozás lehet bipoláris depresszió is.
"hogy hazudik nekem, mert azt mondja, hogy "semmi" baja nincs" Nem hazudik. A legnagyobb némaság a leghangosabb segélykiáltás.
55 év: Az életközepi válság és a kapuzárási pánik nem ugyanaz, de kb. ugyanarra a korra vonatkoznak. Az előbbinél egy identitásválság van: mi a cél, mi a további élet értelme? Az utóbbinál komoly aggodalom lép fel, kapkodás, férfiaknál félrekúrás, új asszony.
Ha édesanyád nem dolgozik, akkor minden bizonnyal egy valag aranytojást tojt valahol a tyúk, és mivel nem kell dolgoznia, túl sok ideje van magára. Ez nem jó.
Mivel tölti a napjait? Képest fest? Befektetést kezel?
"pár másodpercenként változik a hangulata" És ez teljesen új? Mert ez bipoláris zavar is lehet, de az nem fiatal korban kibukik már. Főleg művészeknél jellemző.
Mivel tölti a napjait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!