Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen fura az anyám?

Miért ilyen fura az anyám?

Figyelt kérdés

Anyám 55 éves múlt és néha pár napra nagyon fura. egyik pillanatban vidám, aztán csak úgy a semmitől sír, rossz kedvő, nagyon rossz hangon szól hozzám. Aztán meg minden oké, azán megint. Van, amikor csak úgy könnyes a szeme, meg kisírta a szemét, ha kérdezem, hogy mi a baj, akkor azt mondja, hogy semmi.

Nem néztem a naptárat, nem tudom, hogy ezek-e azok a napok...

Amúgy mivel az egész klimaxos dolog kimaradt a bioszból így nem tudom, hogy miről szól a klimax. Arról ,hogy azután nem elhet gyereke? a mensi is leáll ilyenkor? Ha igen akkor mégis miért ilyen?

pár másodpercenként változik a hangulata, megőrjít!! nekem is szétbassza a napomat! A barátnőm ha rossz napjaiban végig normális. Fáj, görcsöl neki, de hát a fájdalom még nem ok arra, hogy így viselkedjen..... Ezt egyszer ő mondta.

2020. jún. 25. 23:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Lehet hogy a változókori hormon problémak. Plusz eletkozepi válság, ami ugyan előbb kezdődik mint 55...de sanszos hogy abba is beleragadt. Olvass utána a neten ennek, és nézd meg a tüneteket.
2020. jún. 25. 23:22
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

Talán meg kellene kérdezni anyukádat.

Arról nem írsz, együtt éltek-e apukáddal? Milyen a munkahelye? Lehet munkahelyi, párkapcsolati probléma.

A klímax mindenkinél másképp zajlik. Van aki nagyon nehezen viseli. Hőhullámok, görcsök, fejfájás....., fel kell keresni a nőgyógyászt és ma már lehet enyhíteni rajta.

Mielőbb fel kell keresni egy orvost, mert depresszió előjele is lehet.

Jobbulást!

2020. jún. 25. 23:23
 3/16 A kérdező kommentje:

életközepi válság? magyarán kapuzárási pánik?

Csak az a legrosszabb az egészben, hogy hazudik nekem, mert azt mondja, hogy "semmi" baja nincs, és az, hogy szétcseszi a napomat.

2020. jún. 25. 23:23
 4/16 A kérdező kommentje:
2-es. Apa kiskoromban elvált anyától. azóta teljesen jól megvagyunk. Anya nem dolgozik. legalábbis nem megy el sose itthonról. Nem szorulunk rá semmire. pénz mindig van mindenre. Barátai rengeteg van. férfiak, nők.
2020. jún. 25. 23:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
a "semmi baja nincs" azt jelenti: nem akar róla beszélni..
2020. jún. 25. 23:31
 6/16 anonymousreview60 ***** válasza:
88%

55 éves nő: Akkor a klimaxnak elvileg már vége is lehetne, de nem feltétlenül. Ha nem kő alatt éltél eddig, akkor hallottad, hogy ez ingadozó és tartósan megváltozó hormontermelést, ingadozó hangulatot, hőhullámokat is jelenthet.

A hangulatingadozás lehet bipoláris depresszió is.

"hogy hazudik nekem, mert azt mondja, hogy "semmi" baja nincs" Nem hazudik. A legnagyobb némaság a leghangosabb segélykiáltás.

55 év: Az életközepi válság és a kapuzárási pánik nem ugyanaz, de kb. ugyanarra a korra vonatkoznak. Az előbbinél egy identitásválság van: mi a cél, mi a további élet értelme? Az utóbbinál komoly aggodalom lép fel, kapkodás, férfiaknál félrekúrás, új asszony.

Ha édesanyád nem dolgozik, akkor minden bizonnyal egy valag aranytojást tojt valahol a tyúk, és mivel nem kell dolgoznia, túl sok ideje van magára. Ez nem jó.

Mivel tölti a napjait? Képest fest? Befektetést kezel?

2020. jún. 25. 23:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Haszontalannak és öregnek érzi magát. Azért mondja hogy nincs semmi baja, mert nem akar róla beszélni. Miért nem dolgozik? Legalább ott sikereket erhetne el.
2020. jún. 25. 23:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Depizik valamiért...s nem lesz jó vége, ha nem mászik ki magától vagy segítséggel.
2020. jún. 25. 23:43
 9/16 anonim ***** válasza:
59%
4: És miből éltek meg?
2020. jún. 26. 00:29
 10/16 anonim ***** válasza:
59%

"pár másodpercenként változik a hangulata" És ez teljesen új? Mert ez bipoláris zavar is lehet, de az nem fiatal korban kibukik már. Főleg művészeknél jellemző.

Mivel tölti a napjait?

2020. jún. 26. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!