Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudom, hogy megteheti, de...

Tudom, hogy megteheti, de hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy anyukám megteheti, hogy elolvassa a telefonombam lévő dolgokat... De hogy tudnám meggyőzni, hogy 17 évesen nem szorulok arra, hogy ellenőrizze kivel mit beszélek
2020. jún. 25. 08:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kommunikálj Viberen, jelszóval rejthetőek az üzenetek.

Utána pedig ülj le vele és beszéld meg, hogy lazítson a kontrollon.

2020. jún. 25. 19:46
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
Tudni szeretné, hogy mit csinálsz, mert félt és amíg 18 nem leszel, addig Ő a felelős érted, minden cselekedetedért és mindenért, ami veled történik. Ez viszont túlzás, hogy a telefonodban turkál és olvassa az üzeneteidet. Telefonodon, ha van ujjlenyomatolvasó, akkor állítsd azt be és nem fog tudni többet belenézni az üzeneteidbe. Használj havonta új jelszót vagy képernyő feloldó mintát. Amikor nem használod a facebookot vagy a messengert, akkor jelentkezz ki belőle.
2020. jún. 27. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!