Szerintetek Lívia vagy a Lilla szebb név? Melyiket hogy becéznéd?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Aradi. Ez a két név maradt a listán a kislányunknak, három hónap és jön.2020. jún. 20. 20:41
2/21 anonim válasza:
Nekem a Lilla jobban tetszik, de a Lívia meg ritkább és talán jobban cseng a vezetéknévvel. Áhh...nem csodálom, hogy nehéz dönteni :)
3/21 anonim válasza:
Lívia szebb és ritkább is. Én Livinek, Livnek, Iának becézném. A Lilla is nagyon szép név, de sok ismerősöm lányát hívják úgy és az kicsit "tömegebb". Neki viszont nincsenek nagyon becézései, csak a kicsinyítő raggal, mint pl: Lillácska, Lillus. De nálam a Lívia a nyerő :)
4/21 anonim válasza:
A Líviát én Livinek becézném, a Lillát pedig sehogy.
Nekem a Lilla jobban tetszik, de a Lívia is szép.
5/21 anonim válasza:
Lívia. A Lilla nem tetszik, nem cseng jól, plusz számomra olyan becenévszerű, és kicsit kislányos. Másnak ehet jól áll, de a gyerekmnek nem adnám.
6/21 anonim válasza:
Egyformán szép, a Lívia ugyan ritkább, de a Lilla szebben hangzik a vezetéknévvel. Amelyik szempont többet nyom a latba, az alapján döntsetek. :)
7/21 anonim válasza:
Én a Líviát választanám. Talán Livnek becézném, de úgy igazándiból sehogy sem, mert maga a Lívia sokkal szebb, mint a becézései.
8/21 anonim válasza:
Én is a Líviára szavazok, de amúgy a Lilla is jó. Becenevük meg Livi és Lili lehetne, mást nem nagyon hallottam még (mondjuk olyat, hogy Lillácska igen, de az nem tetszik, túlzásnak érzem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!