Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem hagy...

Mit tegyek, ha anyám nem hagy békén és folyamatosan megpaskolja a fenekem?

Figyelt kérdés

Anyám folyamatosan amikor megyek, akkor megpaskolja a saggem, ami nagyon idegesít. Folyton azzal jön, hogy milyen szép a cicim bikinifelsőbe, és ezzel mások előtt kellemetlen helyzetbe hoz. Nem hagy soha békén, folyton bejön a szobámba, és viccelődik. De ezt a viccelődés nem vicces, csak gondolja viccesnek. Van egy tesóm, igaz, ő fiú, de vele nem csinálja ezeket. Amikor mondom neki, hogy hagyjál, akkor arra a kérdésre azt mondja: Mit adjak? (Egy szójáték, adjál-hagyjál, szándékosan félre érti a hagyjál szót, és az adjál mondatra kérdéssel felel, hogy Mit adjak? Remélem érthető.)

Baromi kínos vele elmenni bárhova is, mert fennhangon nevet, de úgy, hogy mindenki őt nézi. Már mondtam neki nem egyszer és nem kétszer, hogy fejezze be, mert egyrészt idegesítő, másrészt kínos, de erre mindig ugyanaz a válasz: "Csak viccelődök. Veled már viccelődni se lehet?"

Mindig kopogás nélkül bejön a szobámba, csikiz, meg számára vicces dolgokat mond, és amikor kimegy, akkor szt hiszi, hogy az ajtó vajon csúszik, és nem zárja be maga után.

Most hagyjuk ezt a szentírást, hogy "addig örülj, amíg élnek a szüleid" meg "nem a te házad, ne mondd meg senkinek, mit csináljon", mert ezek hulye érvek, és nem kérek a kioktatásból, 'segítséget' szeretnék kérni.

2020. jún. 18. 05:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
tovabbra se lattuk meg a szep ciciket....xd
2020. jún. 18. 18:03
 22/33 A kérdező kommentje:
Ez nem szexuális zaklatás, azért picit már túllőttök a célon.
2020. jún. 18. 18:38
 23/33 anonim ***** válasza:
75%

22.

Jóérzésű családokban meg sem érintik a szülők a kamasz gyerekeiket, az illedelmes ölelésen és üdvözlőpuszin kívül. A seggrecsapás eléggé szexi, meg a mellek stírölése, szóvá tétele.

Nekem is az ugrott be, hogy az anyukád biszexuális. Lehet hogy saját maga sem tud róla.

2020. jún. 18. 18:44
 24/33 anonim ***** válasza:
83%

Hány éves vagy kérdező?

És anyud?

2020. jún. 18. 18:56
 25/33 anonim ***** válasza:
65%
"Ez nem szexuális zaklatás, azért picit már túllőttök a célon." Ja, nem szexuális zaklatás. Csak apám is így kezdte mielőtt megerőszakolt. Csak hogy képben legyél: nő is tud szexuálisan bántalmazni nőt. És de, ez már szexuális zaklatás kategória, bármit is higgy.
2020. jún. 18. 19:26
 26/33 anonim ***** válasza:
81%

Ez szexualis zaklatas.

Jarj el boxra vagy mma-ra. Egy ido utan mar reflexbol fog visszautni. Sot boxon tanuljuk az egyideju utesek beidegzeset.

Szoval seggrecsapasra te is csapj a seggere. Ez nem buntetojogi kategoria. De meg kell huzni a hatarokat.

A szobeli szovegre is elore talalj ki vmi leoltast.

Anyad korabeli no vagyok es undoritonak tartom anyad viselkedeset. Maximalis tiszteletlenseg a gyerekkel szemben. Foleg,h latja,hogy zavar.

En kifejezetten szeretek viccelodni,de mindig figyelek,h ne alazuam meg vagy bantsam meg az illetot.

N

2020. jún. 18. 20:02
 27/33 anonim ***** válasza:
76%
Mikor nekem is ezt csinálta a szülőm (én fiú vagyok), akkor nyiltan megmondtam, hogy ez szexuális zaklatás, illetve, hogy ne fogdosson! Azóta nem csinálja. Szóval szeirintem te is tisztázd anyuddal a jogaidat és határozottan mond el neki, hogy mást már rég feljelentettél volna ezért, szóval ne használja ki a rokoni köteléketek perverz dolgokra.
2020. jún. 18. 20:32
 28/33 A kérdező kommentje:
Én 16, anyám 48. 2 éve vették ki a méhét, lehet a hormonok is közrejátszhatnak.
2020. jún. 18. 20:41
 29/33 anonim ***** válasza:
32%
Miben? Hogy ilyen undorító módon viselkedik? Nincs az a hormon amitől a saját gyerekével így bánna. Nem vagyok benne biztos hogy felfogja mit tesz.
2020. jún. 18. 21:10
 30/33 anonim ***** válasza:
29%
Ha már a gyermekvédelem kicsukva, az MMA-t támogatom.
2020. jún. 18. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!