Miért kell a szülőknek a gyerekekük telefonjában turkálni? Miért kell megnézni, mit beszélget az osztálytársaival? Ha a szülőkre tartozna, akkor a szülőknek írnák, nem a gyereknek. Ez olyan, mintha beleolvasna a naplójába.
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 14:30
21/23 anonim 

válasza:

Nem tudom hol olvastál másokat zaklató 11 évesről. Amit én írtam a 18-as válaszomban, ott a 11 éves lany az áldozat volt, nem a zaklató. A családja egyik férfitagja volt az elkövető, és a lány az én lányommal csetelt a dologról, mivel legjobb barátnők. Az én lányom pedig nem tudta felmérni, hogy segitséget kell kérnie, soha nem találkozott még szexuális zaklatással, nem érti a súlyát, itt egy felnőttnek kellett közbeavatkoznia, nem 11 éves gyerekek fogják megvédeni magukat és egymást a bántalmazástól. Senki sem nevel terroristát, vagy bántalmazó gyereket, hűtsd le magad.
22/23 anonim 

válasza:

"Már cseszhetitek az egészet édeseim, mert ha 11 évesen másokat zaklat, akkor már késő. ... Nevelésből jeles."
Tehát ha megtudnád, hogy valaki 11 évesen zaklat más gyerekeket (pl. pont a tieidet is), elintéznéd annyival, hogy "nevelésből jeles"?
23/23 anonim 

válasza:

Mert hülyék azért. Szülőlétemre tiszteletben tartom a gyerekem magánszféráját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!