Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondjam anyámnak, hogy...

Megmondjam anyámnak, hogy randim lesz és nem csak egy sima baráti találkozóra megyek?17l

Figyelt kérdés

Szóval jövőhét végén találkozok egy évfolyamtárssal, abban a városban, ahol kollégista vagyok. Igazából nem nagyon jegyzi meg a barátaimat, mivel mindig megfeletkezik a nevekről, mivel nem kb egy évben egyszer látja őket, kollégiumi beköltözéskor. Akit nem lát annak max néha beugrik a neve. Igazából csak a fiúbarátaim jegyzi meg viszonylag, mivel ők kevesebben vannak.

És én a jövőhetiről azt mondtam, hogy a barátaimmal találkozok. Semmit nem kamuztam a hollétemmel kapcsolatosan, még azt az illetőt is említettem, akivel kettesben leszünk. Csak annyi a kamu, hogy nem baráti találkozó lesz. Alapesetben elmondanám neki, hogy randi, csak hogy leszakadjon a témáról, hogy leszbikus vagy transznemű vagyok szerinte. Viszont félig igaza van, szeretem a lányokat IS (biszexuális vagyok, lassan hat éve így érzek, nem hiszem, hogy múló szeszély, illetve visszagondolva hamarabb is voltak erre jelek). És ezt nem mondtam el neki, mivel nagyon durván homofób(nem vallási és nem is politika okokból). Konkrétan egyszer háttérzajnak ment valami talk show a tvben és volt benne egy melegpár. Az ajtó nyitva volt ő meg bejött ordibálva, hogy ő nem néz ilyeneket és elkapcsolta (amúgy nem is volt bent a szobában XD). Aztán persze összevesztem vele, hogy én néztem volna, ő meg amúgy sem volt bent a szobába, visszakapcsoltam oda. Erre ő hisztérikusan kiment, hogy biztos azért nézek meleg férfiakat (szavaival élve undorító beteges bzikat), mert leszbikus vagyok... XD Mondjuk ha az lennék nem tudom miért akarnék két pasit nézni, na mindegy... (És ez még egy lightosabb példa volt, azt inkább nem is részletezem, hogy azért akar tiltani a legjobb fiúbarátomtól, mert a srác egy fiúval van együtt)

Szóval randim lesz, de nem fiúval, hanem lánnyal. A csaj nyíltan felvállalja magát mindenki előtt, neki a szülei is tudják, hogy ilyen. És igazából én is felvállalom, kivéve azon a kistelepülésen, ahol lakom. Tehát kb minden szituációban felvállalom magam, ahonnan nem juthat vissza anyámhoz. És tök kínos, mert most ha jól alakul és komoly lesz, nem tudom hazahozni, hogy na ő a barátnőm, őnála meg nem így van.

Viszont ha elmondanám kitörne a vita. Ha később, ha már komolyabb lenne, akkor meg még a lányra is lenne fogva.

Tehát szerintetek megmondjam, hogy azzal a lánnyal randizni fogok?17l

2020. jún. 11. 11:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%
A hetes egy életunt megfáradt tyúk, menj vissza táncizni bonjovira, meg ragasztgasd a lemosható tetkókat.
2020. jún. 11. 16:30
 22/28 anonim ***** válasza:
7%

Akkor mond el, ha anyud az életed része. Ha szereted és kapcsolatban szeretnél lenni vele, megosztani vele az életedet.

Segítek, ha feltetted ezt a kérdést, akkor nem vagytok jó kapcsolatban.

2020. jún. 11. 17:00
 23/28 anonim ***** válasza:
12%
Vannak itt gondok. Anyukád a nagy ellenséged, ahogy leírod.
2020. jún. 11. 17:50
 24/28 anonim ***** válasza:
11%
Ez borzasztó, inkább ne mondd el! Kíméld meg édesanyádat ettől.
2020. jún. 11. 18:08
 25/28 anonim ***** válasza:
12%

Kedves 21-es!

Miért beszélsz így? Ő csak megosztotta a tapasztalatát! Nem kell ezért senkit lepontozni és csúnyát mondani rá! És ha mégis csak a néninek van igaza (márpedig a lány LEHET hogy még nem tudja h mit érez) akkor fogok nagyon nevetni!

2020. jún. 11. 22:49
 26/28 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező: Egy kérdést tettél fel, nem kell foglalkozni az ilyen válaszolókkal, mint a hetes. Senkinek nem kell magyarázkodnod, főleg meg nem idegeneknek. Tanácsot kértél azzal kapcsolatban, hogy mi elmondanánk-e vagy sem, nem pedig azt, hogy pálcát törjön feletted a homofób csürhe.

Én nem mondanám el, vagyis én sem mondtam el. Szimplán belülök valahová egy ismerősömmel, ezt mondtam a szüleimnek. Amikor komolyra fordult a dolog, akkor természetesen elmondtam, hogy mi a helyzet, és képzeld kedves hetes és a többiek, akik próbálják kioktatni, hogy ez mennyire nem szép dolog, édesanyám és édesapám is elítélték a melegeket, de el kellett fogadniuk, hogy ez van, én ilyen vagyok. Elfogadták, imádják a páromat. Anyának olyan, mintha fogadott lánya lenne, pedig ő volt a legjobban kiakadva, amikor bevallottam, hogy mizu. Úgyhogy kérdező én azt tanácsolom, hogy akkor mondd majd el, hogy ha komolyra fordul a dolog. Nehéz lesz, nem egy leányálom, de túl lesztek rajta. Nekünk 1 évbe telt, mire sikerült rendeződnie a kapcsolatoknak a családban.

26N

2020. jún. 12. 10:34
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz ha anyukád előtt ezt titokban tartod, ugyan nem teljesen ilyen okból kifolyólag, de nekem is volt ilyesféle vitám apámmal, a tapasztalatom az hogy az ilyen dolgokat jobb ha titokban tartja az ember a szülő előtt, ha az nagyon vaskalapos. A helyedben csak akkor mondanám el ha már különélsz.
2020. jún. 15. 17:05
 28/28 anonim ***** válasza:
A mondd felszólító módban 2d-vel írandó.
2020. júl. 5. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!