Mit tegyek, ha anyám hajnaltól késő estig telefonál és egy szót sem tudok hozzászólni?
Ma is jönne a futár, már hívtak is, hogy fél óra és jön, de KIZÁRÓLAG bankkártyával tudok fizetni. Én szólnék anyának, hogy fizesse már ki nekem elgyen olyan kedves, 2 perc és odaadok kp-ban. De nem tudom, mert anyám telefonál. Megérkezik a futár. Én hozzászólok anyámhoz, hogy csak egy percre szakadjon már le a telefonról. De elfordul és befogja a fülét, és hangosabban beszél az illetővel. Néha mág azt is mondja, hogy mii?? Mi. Micsoda? Nem. Nem hallak.
Úgy égett a pofámon a bőr, be kellett kamuzzak valamit a futárnak, hogy nem találom a bankkártyámat és nagyon sajnálom....
Olyan szarul éreztem magam, hogy eljött ide, hiába...
De ez máskor is így van. Ebédelnénk. Mindenki az asztalnál, apa, én két tesóm. Mire várunk? Anyára, aki "5 perc múlva" jön. eltelik 15 perc, AAAANYYAAAAAAA gyere már enni légyszíves!!!! anya: Oké, ööö két perc és megyek. Na hol tartottam? Ja igen.....
Aztán eltelik fél óra, ott apám megelégeli, kimegy hozzá a nappaliba, mondja neki, hogy Mit csinálsz? gyere már enni! Nem igaz, hogy fontsabb a telefon, mint a család. Erre anyám ugyanazt játsza el, mint velem, hogy még ő érzi magát rosszul azért, mert a telefonos másik felet megzavarta, hogy nem figyelt rá.. De végre kinyögte azt, hogy oké, egyetek, mindjárt megyek..
Mi megebédeltünk, már el is mosogattunk, anyám még mindig telefonál..
Aztán meg én pöccentem be. hajnali 2-kor, mivel nem tudok aludni lemegyek, ordítok egy sort anyámmmal, hogy hajnali kettő van, tegye már le azt a kibszott telefont, egész nap egy jelét se mtuattad, hogy ennek a családnak a tagja vagy. Legalább éjszaka hagyjál minket pihenni.
De természetesen neki állt feljebb, becsapta az ajtót, másnap meg mérges volt rám.. Hááát.. én is rá :)
És hogy kivel miről beszél?
Barátnőivel és a rendezvényszervezőkkel. Az előbbiekkel az idő 90%-ában.
A barátnői közül nagoyn sokan nem ismerik a határokat. Mivel anyám psichológus is, ezért rengetegen hiszik, hogy csak úgy ingyen felhívhatják és egy teljes napot beszélhetnek vele a gondjaikról. Anyám meg túl elfogadó és meghallgatja őket... A végére meg már csak ő beszél...
És ezért egy fillért sem kap!!! Amúgy nála egy óra 30e Ft. Egy telejs kezelés, pl trauma után, ami kb egy hónap az 5.5m Ft. Ilyen ritkán van, de elég jól meg lehet belőle élni.
Erre fel ingyen beszélgethetnek vele naphosszat. Elszakítva őt a családjától...
Ki az a Feri? És a Marika néni?
Azt most tisztázzuk, hogy én Márk vagyok :)
Jól van Feri/Márk, ahogy akarod!:D
1. Anyukád 2005-ben él? Már rég nem divat a telefonálás.
2. Nem genyózásból írom, de ugyan még bizonyították viszont a lehetőségét sem zárták ki annak, hogy a mobiltelefon hozzájárulhat bizonyos agydaganatok kialakulásához, szóval már csak az egészsége miatt is jó lenne, ha visszafogná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!