Ez hogy működik??
Figyelt kérdés
Gyermek felügyelet ügyben kérelem a bíróságra beadom mennyi idő mire lessz belole valami? Vagy mi ennek a folyamata??2020. máj. 27. 16:13
1/9 anonim 

válasza:

Gyermekfelügyelet? Gyermekelhelyezesre gondolsz? 30 napon belül fognak válaszolni, a levélben benne lesz az elso targyalas idopontja, az kb 2-3 honap, attol fuggoen mennyire teheltek. A kovetkezo targyalas nem lehet 30 (vagy 90 volt?) napnál korábban. Hogy vége mikor lesz, az a körülményektől a függ. Ha egyetértetek, avagy egyértelmű hoigy kinél van jobb helyen a gyerek a második tarygalason már ítéletet hoznak
2/9 A kérdező kommentje:
Csak felügyelet re megy a dolog az annyánál van a gyermek csak a 2 heti láthatást szeretném kérni.. De ha pl az anya nem szeretné oda adni akkor mivan a bíróság mit mondhat? (5 éves gyerek)
2020. máj. 27. 18:08
3/9 anonim 

válasza:

Nem érdekes mit momd az anya, hacsak nem vagy elítélt pedofil vagy gyermekbantalmazo, megkapod a láthatást.
4/9 A kérdező kommentje:
Hahaha nem vagyok 😂akkor jo már azt hittem hogy van bele szolása
2020. máj. 27. 18:34
5/9 anonim 

válasza:

Mondhat amit akar, de bizoynitania kell mindent. Amúgy még a pedofilnak és a ygerekgyilkosnak ismételhetnek láthatást, ez esetben nyilván felügyelt láthatást.
6/9 A kérdező kommentje:
És ha ő kötözködik szimplán mert velem szembe szálka van a szemében nyilván nem szépen váltunk el szokásos.. akkor ő kérhet felügyelt láthatást? (Normális becsületes ember vagyok!)
2020. máj. 27. 19:35
7/9 anonim 

válasza:

Ha meg tudja indokolni hogy miért és bizonyítani is tudja, akkor igen.
8/9 A kérdező kommentje:
Pl uj párom zavarja ilyen?? Vagy anyukamat utalja ilyenek?
2020. máj. 27. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!