Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális az, hogy az anyám...

Normális az, hogy az anyám már évek óta, a legkisebb dolgok miatt is elkezd üvöltözni velem ha olyanja van? Másik gyerekét meg agyon nyalogatja, istápolja

Figyelt kérdés
Meg ilyeneket mond hogy "fogd be a pofád mert mindjárt utánad megyek és szétb*szlak" meg ehhez hasonlókat. Meg rendszeresen fenyeget olyannal is, hogy kirak a házból. Meg úgy alapból néha kijön belőle minden aztán elmond mindenféle sz*rnak, egy pozitív dolgot nem tud rólam mondani, csak ócsárolni ilyenkor, olyanokat mond néha, amiket még egy vadidegen se mondana rám szerintem. Normális ez az egész már évek óta?
2020. máj. 27. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most mondanám, hogy lehet sok feszültség összegyűlt benne, amit rajtad vezet le, de mivel a másik gyerekével rendesen viselkedik, így nem tudom mi lehet az oka. Próbáljátok meg megbeszélni a dolgokat. Hátha az segít vmit. Ha erre nem hajlandó, akkor az elég szomorú. Apád mit mond erre? Ő nem véd meg?
2020. máj. 27. 11:59
 2/5 anonim válasza:
100%
Nekem apám ilyen mèrgező tìpus. Összeillik a barátnőjével.
2020. máj. 27. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Cserébe te áradozz a többiek anyukájáról neki! 😃
2020. máj. 27. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy normalis, ez mergezo es bantalmazo attitud.
2020. máj. 27. 13:12
 5/5 Metionin ***** válasza:
100%
Te vagy a kiválasztott bűnbak, akire rázúdítja a feszültségét a saját elbaxott élete miatt. Az enyém is ilyen. Le kell lépni, amint lehet.
2020. máj. 27. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!