Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy 8-10 eves kislány...

Ha egy 8-10 eves kislány fürdik, mennyire van joga ahoz, hogy azt mondja az apjának, menjen ki?

Figyelt kérdés

Meg eltakarja magat, kellemetlenul erzi magat, szegyenlos.

Ez egy normal csaladban hogy megy?

Most nem arrol van szo, hogy az apa leul a kad szelere es nez, de peldaul olyanra, hogy egy terben van a wc a kaddal, es kopogas vagy kerdes nelkul benyit, elvegzi a dolgat, vagy ki akar vinni valami a furdoszobabol.

Tehat ahelyett hogy varna 10 percet, amig a lany vegez, inkabb bemegy furdes kozben.

2020. máj. 24. 17:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem normalis. Azert nem kell arra gondolni hogy kukkolna, de egyszerűen senki ne menjen már be máshoz dolgát vegezni amikor fürdik. Én se akarnék sz.rszagban pancsolni. Attól hogy gyerek az illető még vannak igényei, es ha az hogy senki ne maszkalgasson akkor ne maszkaljon. Egyébként nem hiszem hogy barki is órákig fürdene, normalis helyeken meg megkérdezik egymást hogy be akar menni valaki wc- re vagy lehet fürdeni. Nem értem miért nem lehet egymásra tekintettel lenni
2020. máj. 25. 10:55
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy volt már, de ez nem joga-nem joga kérdés, hanem a gyerek kérésének tiszteletben tartása.
2020. máj. 25. 11:24
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
A válaszolók fele debil. Milyen beteg lelketeknek kell már lenni ahhoz, hogy egy apa-lánya kapcsolatot pillanatok alatt férfi - kapcsolatra konvertáljatok??? Tényleg ennyire elba. ott a társadalom?
2020. máj. 25. 20:28
 24/26 anonim ***** válasza:
31%
Joga van, kérdés megfogadja-e a szülő. Amikor nekünk volt egybe a wc a fürdőszobával, a család úgy gondolta, hogy családban vagyunk, mindenki úgy járkálhat be ahogy akar. Zuhanyzás közben bejött a másik kakilni, vagy kakilás közben bejött valaki fogatmosni. Most már nincs egybe a wc, de mai napig zuhanyzás közben bejön anyám bepakolni a mosógépet, cseppet sem zavarja hogy ott zuhanyzom 2 centire tőle. Én utálom ezt, de anyám szerint ez teljesen természetes dolog. Családja válogatja, nálunk nincs magánszféra, máshol van.
2020. máj. 25. 22:58
 25/26 anonim ***** válasza:
31%
Ja és nálunk mai napig nem lehet bezárni a wc ajtót vagy a fürdőszoba ajtót, ahhoz senkinek nincs itthon joga. Sose volt. 24-es vagyok.
2020. máj. 25. 22:59
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk szokás a kopogás. Ha kellemetlennek éreztem h vki bekopog mert pl borotválkoztam akkor szóltam az illetönek hogy várjon egy kicsit. Egyébként teljesen normális hogy 8-10 évesen már nem örül neki a gyerek.

(Engem egyébként az nem zavar ha női családtagok jönnek be, ha a férfiak akkor az már kicsit igen)

2020. máj. 29. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!