Ez normális? Miért büntet a sors?
180 at keresel,tipli onnan,bérlej szobát,menj munkás szállóra,költözz össze veled korúakkal. Konkrétan eltartasz egy parazitát aki eljátssza a pénzt is, és csak beléd rúgdos. Ilyeneknek minek gyerek?
70F
Csatlakozom az előttem szólókhoz; költözz el! Nagykorú vagy, van önálló kereseted, nincs semmi akadálya.
A házi munka meg… az kicsit gáz, hogy két éve laksz ott és eddig csak 1x takarítottál ki és ahogy leírtad (mármint, hogy apád sem takarít), gondolom megesz titeket a retek, de ez már csak is kizárólag rátok tartozik. Viszont azt azért ne felejsd el, ha 23 évesen nincs időd a házi munkára, akkor később se lesz. Minél idősebb leszel, annál több teher lesz rajtad!
Kitartást apádhoz!
Es ha kevesebbet dolgoznal es igy lenne erőd rendet tartani akkor is baszkuralna?
En nem dolgoznám azert ki a belem, 12 orakat jaj , csak hogy elkoltsem alberletre.
megprobalnam ugy venni hogy itt ez az haziszabaly, hogy letorlod a pultot, es felsoporsz. Alberletben is ez szokott lenni, amugy hogy a közös reszeken hisztizik valaki hogy nincs letorolve az asztal meg stb. De persze ha nagyon mocskos akkor az mas. Kerdes hogy mennyi idobe telik gyorsan lemosni felmosni kivinni a kukat, napi felora?
Nalkunk is nagyon kellett figyelni hogy rend legyen ez volt a heppjük. Bekapcsoltam valami hangoskonyvet aztan sepregettem
De ha ugy is bunkozik es nem tudod csak ugy ignoralni, ha pl szobadban vagy folyton, es gyomorideged van tole akkor menni kell. De ha folyton ugyanazokat mondja, engem szerintem mar nem erdekelne,hogy mit mond foleg h semmi igaza
2 ev alatt tenyleg csak egyszer takaritottal?:D
Tesom is ritkan szokott de akkor rohadt lassan es keservesen, inkabb elmosogattam meg felmostam sittysutty csak ne hallgassam egesz nap a martirkodos takaritasat meg utana a hisztit, ha még nem szaradt meg a ko szaz ora mulva, mert persze alig csavarta ki. hiaba mondtam hogy ha meglatszik majd en felmosom csak hagyjon mar.
Na a lenyeg h lehet takaritani sokkal gyorsabban is, belejonnel:D
Ja meg hogy te koltoztel hozza es mivel mar nagykoru vagy igy szivessegbol lakhatsz ott szoval takaritanod kell tobbet vagy lepj le.
Apuka nem dolgozik 13 éve de a kérdező aki 12 órázik ő ganyézzon is a szerencsejátékfüggőre? Apuka egész nap veri a herét a tipp mixen,rendet tarthatna.. Nem minden férfi szereti a disznó ólt és nem minden férfi számára csicska a feleség gyerek otthon. Viccesek vagytok.
70F
Én még ahhoz a két millióhoz gyűjtenek 1 milliót
Párommal így sikerült saját, SAJÁT lakásba költözni 53nm2,
Volt önerőnk 3m Ft, kértünk 10m hitelt, megkaptuk úgy hogy én 140 nettot keresek, párom papíron 160.001.
Ügye 12 órákat dolgozol,akkor szerintem nincs értelme az albérletnek,azért 100 ezreket kiadni,hogy aludj valahol
Esetleg munkásszállo?,vagy valaki az egyetemről aki keress szobatársat? Vagy valami havernál ? Barátnő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!