Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális? Miért büntet a sors?

Ez normális? Miért büntet a sors?

Figyelt kérdés
Azt kell tudni rólam, hogy elég rossz családi körülmények között nőttem fel! Itt nem az anyagi dolgokra kell gondolni, de anyámmal éltem aki kb leszart és más más pasikkal jött össze! Apám kb ha úgy gondolta csak akkor mehettünk hozzá, szóval ilyen igazi családi hangulat nem volt nekem soha. Most 23 évesen kb le vagyok döbbenve, hogy apám kb minden egyes nap megjegyzi, hogy milyen önző vagyok és hogy nem beszélek vele semmiről! Most vele lakok, mert anyám 2 éve bekattant és akkor ide jöttem apámhoz és azóta hallgatom, hogy egy lusta semmirekellő vagyok. Ezt sose tudtam megérteni, mert suli mellett is dolgozok és nyáron kb minden nap 12 órázok és ha hazaérek akkor kb erőm nincs kitakaritani vagy ilyesmit csinálni! Apám nem dolgozik csak tippmixel és az albérletből befolyó pénzt eljátsza és ha eljátszotta, akkor hónap elejéig morog meg szitkozódik, eddig 1x fullra kitakaritottam az egész házat és ez a tisztaság 1 hétig tartott, mert apám nem törli le a gáztűzhelyet meg nem mos fel és azért elég gyorsan retkes tud lenni a konyha ha úgy csinálod és apám úgy csinálja! Most jött el az a pont, hogy nyáron a belem is kidolgozom és 2 millióval elmegyek albérletbe és onnan járok be egyetemre, mert már azon gondolkozok, hogy ki ugrok az emeletről! Mert azt hallgatni, hogy nem tud kezelni úgy, hogy a saját fiát nem is akarja megismerni! Ha lenne ilyen családi vetélkedő kb az első körben kiesnénk, mert egy kérdésre se tudna felelni... Meg azt is bírom, hogy tudja szidni a fizetésemet, mert csak 180ezret keresek suli mellett és mindig a fejemhez vágja, hogy 180ezért akarsz életed végéig dolgozni. Ha meg visszaszólok akkor meg én vagyok a rossz, mert hogy ő néha néha kimos meg ilyeneket csinál és nagyon elfárad benne! Én mit mondjak? 13 éve nincs munkája mert eddig vállalkozó volt és úgy nem akar dolgozni, hogy valaki irányítja... Én már tudom, hogy jó szülő leszek, mert ha ilyen leszek akkor ott főbe lövöm magamat! Elbaszott emberek vannak...

2020. máj. 21. 23:01
1 2
 1/15 Savlekotő ***** válasza:
95%

180 at keresel,tipli onnan,bérlej szobát,menj munkás szállóra,költözz össze veled korúakkal. Konkrétan eltartasz egy parazitát aki eljátssza a pénzt is, és csak beléd rúgdos. Ilyeneknek minek gyerek?

70F

2020. máj. 21. 23:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek. Költözz el onnan. Dolgozol, biztosan ki tudsz spórolni egy olcsóbb albérletet,ahol nyugodt életed lehet. Hidd el, lelki világodnak is sokat segítene. 24/L
2020. máj. 21. 23:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Menny el onnan.akár kereshetsz olyan albit is ahol már lakik pl.egy diáklány.akkor már csak a fele a bérleti díj és a rezsi.kezdésnek megfelel
2020. máj. 21. 23:54
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Csatlakozom az előttem szólókhoz; költözz el! Nagykorú vagy, van önálló kereseted, nincs semmi akadálya.

A házi munka meg… az kicsit gáz, hogy két éve laksz ott és eddig csak 1x takarítottál ki és ahogy leírtad (mármint, hogy apád sem takarít), gondolom megesz titeket a retek, de ez már csak is kizárólag rátok tartozik. Viszont azt azért ne felejsd el, ha 23 évesen nincs időd a házi munkára, akkor később se lesz. Minél idősebb leszel, annál több teher lesz rajtad!

Kitartást apádhoz!

2020. máj. 22. 00:13
 5/15 anonim ***** válasza:
23%

Es ha kevesebbet dolgoznal es igy lenne erőd rendet tartani akkor is baszkuralna?

En nem dolgoznám azert ki a belem, 12 orakat jaj , csak hogy elkoltsem alberletre.

megprobalnam ugy venni hogy itt ez az haziszabaly, hogy letorlod a pultot, es felsoporsz. Alberletben is ez szokott lenni, amugy hogy a közös reszeken hisztizik valaki hogy nincs letorolve az asztal meg stb. De persze ha nagyon mocskos akkor az mas. Kerdes hogy mennyi idobe telik gyorsan lemosni felmosni kivinni a kukat, napi felora?

Nalkunk is nagyon kellett figyelni hogy rend legyen ez volt a heppjük. Bekapcsoltam valami hangoskonyvet aztan sepregettem

De ha ugy is bunkozik es nem tudod csak ugy ignoralni, ha pl szobadban vagy folyton, es gyomorideged van tole akkor menni kell. De ha folyton ugyanazokat mondja, engem szerintem mar nem erdekelne,hogy mit mond foleg h semmi igaza

2020. máj. 22. 00:15
 6/15 anonim ***** válasza:
38%

2 ev alatt tenyleg csak egyszer takaritottal?:D

Tesom is ritkan szokott de akkor rohadt lassan es keservesen, inkabb elmosogattam meg felmostam sittysutty csak ne hallgassam egesz nap a martirkodos takaritasat meg utana a hisztit, ha még nem szaradt meg a ko szaz ora mulva, mert persze alig csavarta ki. hiaba mondtam hogy ha meglatszik majd en felmosom csak hagyjon mar.

Na a lenyeg h lehet takaritani sokkal gyorsabban is, belejonnel:D

Ja meg hogy te koltoztel hozza es mivel mar nagykoru vagy igy szivessegbol lakhatsz ott szoval takaritanod kell tobbet vagy lepj le.

2020. máj. 22. 00:40
 7/15 Savlekotő ***** válasza:
88%

Apuka nem dolgozik 13 éve de a kérdező aki 12 órázik ő ganyézzon is a szerencsejátékfüggőre? Apuka egész nap veri a herét a tipp mixen,rendet tarthatna.. Nem minden férfi szereti a disznó ólt és nem minden férfi számára csicska a feleség gyerek otthon. Viccesek vagytok.

70F

2020. máj. 22. 00:48
 8/15 anonim válasza:
51%
Ha úgy nézzük saját magad megválaszoltad a kérdést. Persze nem azt, hogy miért büntet a sors. Megszeded magad aztán elmész. Nem tudja az ember megvállogatni a családtagjait. Életerős vagy, úgymknd tudsz új életet kezdeni. Múlt nem fog megvátozni. Kicsit közhely,de ha akarod menni fog
2020. máj. 22. 01:16
 9/15 anonim válasza:
100%
El kell menned, ez az egyetlen megoldás. Az emberek nem változnak.
2020. máj. 22. 01:50
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

Én még ahhoz a két millióhoz gyűjtenek 1 milliót

Párommal így sikerült saját, SAJÁT lakásba költözni 53nm2,

Volt önerőnk 3m Ft, kértünk 10m hitelt, megkaptuk úgy hogy én 140 nettot keresek, párom papíron 160.001.

Ügye 12 órákat dolgozol,akkor szerintem nincs értelme az albérletnek,azért 100 ezreket kiadni,hogy aludj valahol

Esetleg munkásszállo?,vagy valaki az egyetemről aki keress szobatársat? Vagy valami havernál ? Barátnő?

2020. máj. 22. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!