Danika20040614 kérdése:
Szülőknek hazudtál a hol létedről?
Figyelt kérdés
Volt veletek olyan hogy azt mondtatok a szüleiteknek hogy pl az egyik barátnődnél alszol és nem ott aludtàl hanem a pasidnál? Es ha csináltad akkor hányszor? Lebuktàl?2020. máj. 21. 02:32
11/18 anonim válasza:
Igen, néhány alkalommal, mert nagyon nagyon szigorúak voltak, semmit sem engedtek meg. Évekkel később anyám rákérdezett, hogy volt-e valaha ilyen, mondtam neki, hogy igen. Azt mondta egyébként, hogy azóta ő is belátja, valóban túl keményen fogott.
12/18 anonim válasza:
Igen.
Nem igazán volt ilyen ottalvós programom 18 alatt, szóval abban nem, de pl abban hogy délután suli után otthon vagyok, abban igen. (Közben meg barátnőkkel voltunk itt-ott.)
13/18 anonim válasza:
Igen, egyszer volt olyan, hogy az mondtam a szüleimnek, hogy barátnőhöz megyek, de a barátommal (most már az exem xdd) találkoztam. Azért nem mondtam el az igazat, mert nem kedvelték a srácot 😅🤷
14/18 anonim válasza:
Én soha.
De nekem volt középiskolában egy osztálytársam, aki eltűnt. Azt mondta otthon, moziba megy, ehelyett kiment Ausztriába valami pasival. Kb egy év múlva derült ki, hogy már másnap nem élt. De ott nem is keresték...
15/18 anonim válasza:
Egyszer, még huszas éveim elején. Szülői házban laktam még, és azt hazudtam egyik nyári hétvégén, hogy a volt főiskolai barátnőmhöz megyek Szombathelyre. Közben egy pasihoz mentem (akivel már párszor randiztunk). Azért nem mondtam meg az igazat, mert utána jöttek volna a kérdések, illetve kombináltak volna, főleg anyám. Így meg nem voltak kérdések (mint kiderült, nem is ért annyit a hétvége, nem volt folytatás, akkor meg miért tettem volna ki magam faggatózásnak, anyám találgatásainak.)
16/18 anonim válasza:
Többen kérdezték itt hogy miért kéne a szülőnek tudni merre vagy. Hát azért hogy ha baj van, tudják merre keressenek...
17/18 anonim válasza:
Igen. Mivel anyával nem jó a kapcsolatom, emiatt úgy gondolom, hogy nem kell minden percemről tudnia, hogy hol vagyok.
18/18 anonim válasza:
Egyszer, azt hazudtam hogy elmegyek gördeszkázni de barátommal voltam a városba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!