Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről a szülőről...

Mit gondoltok erről a szülőről aki a gyereke esküvője hallatán ezt mondja?

Figyelt kérdés

Anyukámnak meséltem, hogy jövő évben szeretnénk az esküvőnket tartani.

Az volt az első mondata, hogy jó de mi nem tudunk pénzt adni.

Teljesen lesokkoltam. Soha nem kérek tőlük pénzt, most se ezért csinálunk esküvőt.

És nem, nem állnak anyagilag rosszul.

Pár hónapja mikor megvettük az első lakásunkat akkor is végig csak a beszólogatást kaptuk, a megjegyzéseket. Anyám mondta is, hogy őt ne fárasszam a felújítás haladasaval őt nem érdekli :(

2020. máj. 19. 20:54
1 2
 11/12 Savlekotő ***** válasza:
100%
Borítékolom hogy ez is évek gyümölcse,attól hogy ki írod 3 hetente és kórusban szidjuk őket a kapcsolatotok nem lesz jobb,kommunikálni kellett volna most sem késő,vagy ha nem megy elengedni kell. Ha valaki nem kíváncsi ránk nem kell loholni pofonért a nyomában,főleg ha le rúg magáról minden szavával, tettével.
2020. máj. 20. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:

A szulorol nem gondolnek semmit (mivel nem ismerem), a helyzetrol viszont azt, hohy 3gyszeruen nincs elragadtatva az eskuvo otletetol, mert hagyomanyos gondolkodasu es ugy erzi akkor penzt kell adnia. Es valoszinu nincs nekik vagy ha van nem most es nem erre akartak kolteni.

En is olyan csaladbol szarmazom, ahol ha eskuvo, akkor az egyenlo sok sok penz beleopesevel. Ha a sajat gyerek megy ferjhez/nosul, akkor bizony a lagzi vagy csak olcsobb valtozatban az eskuvoi ebed/vacsora koptsegebe be kell szallni. Ha nem is szallunk be, akkor is naszajandekba manapsag alhangon 100.000 a sajat gyereknek. Ha vendegkent akkor is 30.000nal oevesebbet mar nem illik adni. Szoval egyszeruen csak hirtelen elkepzelte uuu azta k...a na ez lesz vagy felmilla nekunk. Es hat hmm gondolkodas nelkul böffentett valamit. Nekem se esett volna jol. De ettol meg lehet jo ember. Es legalabb tudja ilyenkor illik penzzel tamogatni benneteket. Aztan mas kerdes mi lesz belole.

Szerintem ha 3leve nem szamitottatok a szuleid tamogatasara, akkor csak probald megnyugtatni oket, hogy n3 aggodjanak van ra penzetek toluk nem vartok el semmit, csak szeretnetek ha ok is jol ereznek magukat es veletek orulnenek. Ezen altalaban a pegtahobb szulok is megenyhulnek.

2020. máj. 20. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!