Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám új barátnője fiatalabb...

Apukám új barátnője fiatalabb mint én. Ez normális?21/L

Figyelt kérdés
Apa 40 éves és összejött egy 18 éves lánnyal.Szóval a nevelőanyám fiatalabb mint én. Mit reagálnátok erre? Normális dolog hogy miután elváltak anyával utána ilyen kis csitrik után szaladgál?
2020. máj. 19. 09:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Unatkozó tini kamukérdése...?

LOL

2020. máj. 19. 12:15
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesznek együtt örökké valószínűleg.

Elég hülye szituáció... Én beszélnék külön külön velük, hogy hogy élik meg ezt a dolgot és elmondanám, hogy nekem kicsit kellemetlen az életkorból kifolyólag...

2020. máj. 19. 13:46
 23/27 anonim ***** válasza:
83%

„Nem tudom apa mit szólna ha engem is egy 40-es pasas döngetne.”

Ez egy nagyon jó kérdés lenne, tedd fel neki! Talán észhez tér. Értem én, hogy férfi öaztönök,meg hamvas punci, meg fiatalnak érzi magát mellette, de ez nagyon gáz faterodtól. (Meg a csajszitól is, hogy nyilván tudjuk miért kurel vele... pénz és előnyök. Itt már nem játszik az,hogy lázad a saját azülei ellen, meg pótapuci. Ez szín tiszta k🤭rvaság. De neked nem a lánnyal kell foglalkoznod. Az az ő dolga, ott bacca el, ahol akarja. Az apádat viszont helyre teheted, mert úgy látszik most neked lett érettebb a gondolkodásod, ő meg egy gyerekes nyomi, aki csak a f🤭sza után megy.

2020. máj. 19. 14:03
 24/27 anonim ***** válasza:
15%
Azt elárulnátok hogy miért is kéne a lánynak az apjára hatni, és megnevelni? Bezzeg amikor az elváló félben levő szülők gyereke itt nyavajog hogy nem akarja hogy szét menjenek, akkor mindenki egybol azzal jön, hogy "hagyd őket békén, hadd éljek a saját életüket". Amikor meg apuci össze jön egy fiatal csajjal akkor egybol mindenki itt sír hogy "de hát hogy képzeli". Ki a fenét érdekel hogy a 21 éves gyereke mit akar? :D Attól mert ő apa, máris megszűnik férfinak lenni, csak hogy a felnőtt gyerekenek a kedvére tegyen? Fogadjunk ha a kérdező sírna itt hogy egy 40-es pasival jött össze, és a szülei nem engedik a kapcsolatukat, akkor mindenki azt mondana hogy carja le a véleményüket. Tok mindegy hogy szexkapcsolat e vagy szerelem. Ha a felnőtt gyerek nem azt latja hogy az apjának jó, hanem azt, hogy hogyan (itt lásd fiatal csaj), akkor ott mar csak feltekenysegrol beszelhetunk, hogy most mar nem ő apuci kicsi lanya. Es meg mindig nő vagyok. Szerencsére nem olyan mint itt a többi besavanyodott pókhálós pitsa.
2020. máj. 19. 15:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem lesznek együtt sokáig. Max akkor, ha apukád tele van pénzzel.
2020. máj. 19. 15:52
 26/27 anonim ***** válasza:
17%
Még az is lehet, hogy barátnők lesztek az apád barátnőjével, hisz nagyjából egyforma korúak vagytok, és hát egy darabig egy család is😁
2020. máj. 19. 16:51
 27/27 Melus Pelus válasza:
50%

Tulajdonképpen 2 dolgot tehetsz. Vagy Normálisan állsz hozzá, (amennyire lehet) és össze barátkozol az apud barátnőjével, (Ez még tök jó is lehet, mert mondjuk (Ez csak egy példa, nagyon sok előnye lehet a az anyud a barátnőd)

Tehát mondjuk ha shoppingolni mentek akkor valószínű többet engedhetsz még magadnak.

A másik dog amit tehetsz az az, hogy utálni fogod őt és rosszabbik esetben annyira szerezik egymást, hogy nem fognak szakítani. De ezzel a megoldással te rosszabbul jársz, mivel ha örök életed8g úgy kell élned, hogy utál9d apud barátnőjét, az neked is szar lesz, meg apudnak is rosszul fog esni.

Persze nem kell ezeket csinálnod biztos van más megoldás de sztem ez a 2 az ami úgy a "fò megoldások" közé tartozik.

Sok szerencsét. Remélem jó vége lesz a dolognak.

2020. máj. 22. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!