Apukám új barátnője fiatalabb mint én. Ez normális?21/L
Unatkozó tini kamukérdése...?
LOL
Nem lesznek együtt örökké valószínűleg.
Elég hülye szituáció... Én beszélnék külön külön velük, hogy hogy élik meg ezt a dolgot és elmondanám, hogy nekem kicsit kellemetlen az életkorból kifolyólag...
„Nem tudom apa mit szólna ha engem is egy 40-es pasas döngetne.”
Ez egy nagyon jó kérdés lenne, tedd fel neki! Talán észhez tér. Értem én, hogy férfi öaztönök,meg hamvas punci, meg fiatalnak érzi magát mellette, de ez nagyon gáz faterodtól. (Meg a csajszitól is, hogy nyilván tudjuk miért kurel vele... pénz és előnyök. Itt már nem játszik az,hogy lázad a saját azülei ellen, meg pótapuci. Ez szín tiszta k🤭rvaság. De neked nem a lánnyal kell foglalkoznod. Az az ő dolga, ott bacca el, ahol akarja. Az apádat viszont helyre teheted, mert úgy látszik most neked lett érettebb a gondolkodásod, ő meg egy gyerekes nyomi, aki csak a f🤭sza után megy.
Tulajdonképpen 2 dolgot tehetsz. Vagy Normálisan állsz hozzá, (amennyire lehet) és össze barátkozol az apud barátnőjével, (Ez még tök jó is lehet, mert mondjuk (Ez csak egy példa, nagyon sok előnye lehet a az anyud a barátnőd)
Tehát mondjuk ha shoppingolni mentek akkor valószínű többet engedhetsz még magadnak.
A másik dog amit tehetsz az az, hogy utálni fogod őt és rosszabbik esetben annyira szerezik egymást, hogy nem fognak szakítani. De ezzel a megoldással te rosszabbul jársz, mivel ha örök életed8g úgy kell élned, hogy utál9d apud barátnőjét, az neked is szar lesz, meg apudnak is rosszul fog esni.
Persze nem kell ezeket csinálnod biztos van más megoldás de sztem ez a 2 az ami úgy a "fò megoldások" közé tartozik.
Sok szerencsét. Remélem jó vége lesz a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!