Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám új barátnője fiatalabb...

Apukám új barátnője fiatalabb mint én. Ez normális?21/L

Figyelt kérdés
Apa 40 éves és összejött egy 18 éves lánnyal.Szóval a nevelőanyám fiatalabb mint én. Mit reagálnátok erre? Normális dolog hogy miután elváltak anyával utána ilyen kis csitrik után szaladgál?
2020. máj. 19. 09:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
11-esnek. Tökre igazad van. A férfiak böföghetnek, kocsmázhatnak, káromkodhatnak, félrekúrogathatnak és elkártyázhatják a teljes vagyont, az rendben van. Mi több, még férfias is. Ha egy asszony tenné meg ezt, az egész világ elítélné.
2020. máj. 19. 10:50
 12/27 anonim ***** válasza:
27%
11-es, el kell keserítselek, nő vagyok. Nem, nem volt 20 evvel idősebb pasim még mielőtt megkérdezned, és már nem is tervezek, mert komoly kapcsolatban elek. Mit mondanék ha anyam egy velem egy korúval jönne össze? Hááát...ciki lenne, mert anyám nem jó bőr, sőt, a természete is rossz, szóval a srác is csak max valami lúzer kategória lehetne. :D De amugy nem érdekelne, és nem is tudom hogy ti miért vagytok így felháborodva.
2020. máj. 19. 10:52
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
Jogi értelemben felnőtt volt persze, de 22 éve 18 évesen, valljuk be, még elég éretlen lehetett mikor megfogant a fia. 19 évesen családot alapítani manapság meg nagy felelőtlenség, hacsak nincsenek millió a bankban valaki nek. Meg ugyanolyan nagy felelőtlenség későn családot alapítani kb 40-50 éves korban, mikor már nem biztos, hogy megéred az unokád születését, de talán a gyereked érettségijét sem.
2020. máj. 19. 10:59
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom apa mit szólna ha engem is egy 40-es pasas döngetne.
2020. máj. 19. 11:11
 15/27 anonim ***** válasza:
19%
És apád kapcsolatának mégis mi köze hozzá, hogy te kivel fekszel le, ki dönget téged? Nagyon gyerekes vagy. Attól mert ő megdug fiatal csajokat, még nem jon belole automatikusan, hogy te meg akkor lefekszel egy apadkoruval, és akkor kvittek vagytok. Ez csak apádra, és a nője apjara tartozna csak, ha balhé lenne belole. Ne keverd ide magad, meg a féltékenységedet hogy apuci elhagyott téged egy kislanyert. Tisztan kiérződik belőled az egyszeru undok apad, meg a nője iránt. Mi lenne ha tovább lépnél, he? És nem foglalkoznál vele többet. Nem is ertem miert az alapján ítéled meg apad hogy kivel kefél. Ha te beleszeretnel valami 30-as úriemberbe, biztos te is nagyon jol viselned, ha apad bele szólogatna a kapcsolatotokba, mi? Nézzél már tükörbe.
2020. máj. 19. 11:20
 16/27 anonim ***** válasza:
5%
Miért is nem normális hogy az apja 18-19 évesen nemzette? mi a kifogásotok ellene? Felnevelte? fel. akkor? Minden helyzet más.
2020. máj. 19. 11:27
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Azzal egyet értek, hogy beleszólni ebbe nem lehet, de kedves 16-os, hun a picsába látod leírva, hogy beleszól az apja kapcsolatába, he? Zavarni meg csak zavarhatja, vagy az is meg van tiltva, mi? Tudom, itt mindenki egy szabadszellemű ember, aki abba is belenyugodna, ha a 80 éves dédannya 15 évesekkel bújna ágyba, de valakinek valahol ez mégiscsak kiábrándító. Na meg az, hogy elméletben megfordította a dolgot, és pusztán föltette a kérdést, hogy az apja hogy fogadná, hogy az a 18-20 éves csaj ő lenne, a 40-es pasi meg valaki más idegen, az egyrészt nem azt jelenti, hogy meg is teszi, másrészt persze, ilyet csinálni gyerekes, az a felnőttes, ha szépen bekussolsz, és bólogatsz, hogy ez így nagyon is rendben van.
2020. máj. 19. 11:39
 18/27 anonim ***** válasza:
21%
Téged már döngethetne, hisz amerikában is nagykorúnak számítanál.Idősebb vagy mint apád barátnője, ezért neked inkább az 50-es korosztályt ajánlanám.😄
2020. máj. 19. 11:40
 19/27 anonim ***** válasza:
8%
Andy Vajna, és Palácsik Tímea szerelme is igaz volt, ilyen nagy korkülönbség ellenére is. Akkor apád miért ne lehetne szerelmes egy 18 éves lányba? Az csak 22 év korkülönbség. Ami nem feltétlenül sok, ha apád fiatalos, a lány meg érett gondolkodású.
2020. máj. 19. 11:47
 20/27 anonim ***** válasza:
87%
Hát igen.. a tiszta, igaz szerelemnél nincs szebb a világon.. :D
2020. máj. 19. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!