Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell apámnak besértődnie...

Miért kell apámnak besértődnie, mert nem megyek vele futtatóba? L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy amikor kutyáink lettek, meg lett beszélve, hogy enyém a reggeli, délutáni és az esti séta, ő meg csinálja az éjszakait.

21-én lesz a gyakorlati vizsgám, 27-én az írásbeli, arra tanulok + idegeskedek nap mint nap. Ott tartok most, hogy 3 körül fekszek le, mert amikor visszaérünk, olyan éjjel 1 körül, nem vagyok álmos. Így aztán későn kelek fel, egész nap mosott kaki vagyok, pedig megvan a nyolc óra alvás, de ez nem a megszokott ritmusom.

Ő úgy gondolja, belefér az időmbe most, hogy nincs iskola, meg az egyik kutyának ez az egyetlen szórakozása (nem engedhetjük el a parkban éjjel, még nem jó a behívás).

Előbb mondtam neki, hogy neki, hogy nem megyek, erre bevágta a sértődött-durcás kisgyereket, hátat fordított nekem és miközben beszéltem hozzá, letojta magasról.

Ő vállalta az éjjelit. Oké, hogy előfordul a szabadnapjain, hogy délután lejön velünk, mert megkérem rá (egyiküket még asszociáljuk, futtatón kívül nem jön ki a kutyákkal), de ez 17:00 körül van. Neki a munkája miatt (futár, fél 12 körül ér haza, 3 körül fekszik) ez megszokott, de nekem nem jó, ha nekem is az lesz.

Szívem szerint 22:30-23-kor mennék aludni, erre meg mondja nekem, hogy oké, megyünk fél 11-kor (ha túl korán megyünk futtatóba, nincs senki).

Mondja nekem, hogy nehéz egyszerre két kutyára figyelni a futtatóban, mikor melyik kakil, közben alapból csak figyelni, mit csinál, ezért is jó ha megyek én is, és máshogy viselkednek amikor ott vagyok. Mellékesen, kocsival viszi őket, nem gyalog.

Ezen miért kell besértődni? Meg miért nem képes megérteni, hogy így is ideg vagyok a vizsgától, nem kell rátennie + az én "órám" máshogy van beállítva?

2020. máj. 11. 20:28
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

*egyiküket még szocializáljuk

Elnézést, elírtam... -.-'

2020. máj. 11. 20:29
 2/21 anonim ***** válasza:
39%
Mindenki máshogy látja a saját problémáját, apukád szerint nem olyan nagy teher számodra ez. Elhiszem h nehéz ez az időszak, én is idegösszeomlás szélére kerültem tőle. Lehet hogy kikapcsolódás lenne számodra egy picit és így gondolja apukád is :)
2020. máj. 11. 20:32
 3/21 anonim ***** válasza:
21%

Apád csak jót akar neked. Sokkal jobban menne a tanulás, ha közben gyakrabban kiszellőztetnéd az agyadat.

Meg persze neki is szórakoztatóbb lenne veled sétáltatni a kutyákat, mint egyedül.

2020. máj. 11. 20:40
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
minek kell éjjel kimenni sétálni???
2020. máj. 11. 20:52
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
De minek viszitek éjjel őket ? Ha apád akarja vigye ki ,de amúgy szükségtelen,nappal is ugyanúgy lehet sétálni meg a futtatóba vinni a kutyákat
2020. máj. 11. 20:55
 6/21 A kérdező kommentje:

Amióta nincs iskola, azóta minden este vele mentem. Őszintén szólva nem esik jobban a tanulás, az esti séta után már csak arra vágyom, hogy pizsibe bújva írjak még néhány oldal gyakorlást vagy Metin 2-vel játsszak.

És igen, tudom, hogy mindenki máshogy éli, meg más a fontos, de részben pont ezért ültettem le egyszer 30 percre és olvastam fel neki hangosan, miket is tanulok (intramuscularis-, subtucan injekciózás, ügyvédi szakmához illő, szóról szóra megtanulandó mondatok, és komolyan mondom, homloka közepéig szaladt a szemöldöke). Tehát érzékeltettem vele, hogy nem egyszerű megtanulni mindent.

Azt pedig tényleg megértem, hogy jobb neki, hogy én is megyek, viszont... amióta tart a vírus, itthon vagyok. Nincsenek barátaim, de legalább az iskolában emberekkel voltam körülvéve. Most meg a kutyáimmal vagyok 0-24-ben, ami kicsit megterhelő, mert mellettük egyelőre kb anyukának érzem magam. Ezt elmondtam apámnak, amikor a mai bevásárló körutunkra hozni akarta őket, hogy biztos nem, eleget vagyok velük, egész nap, mindennap.

2020. máj. 11. 21:01
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki az éjjeli sétát. Amikor fáradtan kérte tőlem a telefonban, hogy vigyem le őket, az én esti sétámat tettem 10 órára, és gond nélkül kibírták reggelik. Egyrészt szeretne apám is foglalkozni velük, másrészt a munkája miatt csak este lehet vinni őket futtatóba (csak kocsival lehet, anélkül nem tudnám, mert túl messze van gyalog), akkor tudnak "bandázni" a többi kutyával.
2020. máj. 11. 21:03
 8/21 A kérdező kommentje:
Másrészt nehezen viselem, hogy itthon a kutyákkal vagyok 0-24-ben, aztán kicsit apámmal itthon, aztán utcán (éjjeli séta) apámmal, aztán az utcán a kutyákkal, amikor sétálni viszem őket. Apám pedig nem egyszerű eset, nem is veszi észre a viselkedését, amit amikor szóvá tettem neki (nem kutyás téma, más), nem is ért el hozzá, mert szerinte hülyeséget beszélek. Imádom apámat, de már agybajt kapok tőle, vírus ide vagy oda.
2020. máj. 11. 21:07
 9/21 anonim ***** válasza:
38%

komolyan játszik még valaki a Metin 2-vel :O

és lány vagy? :OOO

2020. máj. 11. 21:10
 10/21 A kérdező kommentje:
Igen, komolyan játszom, és igen, lány vagyok. :'D Ez az egyetlen játék, amihez időnként visszatérek. 😂
2020. máj. 11. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!