Csak én érzem kellemetlennek, ha apámmal kellene dolgozzak?
Figyelt kérdés
30éves vagyok, és 11éve dolgozom egy teherautó szervízben. Inasként kezdtem, de közben elvégeztem a műszaki egyetemet, és már aféle műhelyfőnök lettem. Igazából inkább csak diagnosztikai, és adminisztratív feladataim vannak, csak ritkán segítek a szerelőknek, ha valamiben elakadnak. Most szükségünk lenne egy új villanyszerelőre, és mivel apám remek szakember, és épp nincs állása, szeretne jönni. Nekem kellemetlen lenne apámat utasítani, hogy "ezt csináld, úgy csináld" mert annó tőle tanúltam mindent.2020. máj. 11. 19:20
21/21 anonim válasza:
Nem tagadom, hogy jó is sülhetne ki belőle, de nem véletlenül tiltanak hasonlókat kb. minden profibb/nagyobb cégnél, ahogy a munkahelyi szerelmi kapcsolatokat is.
Ezentúl ha akármiben apádnak kedveznél, azonnal menne a pletykálás hogy ez azért van, mert rokonok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!