Csak én érzem kellemetlennek, ha apámmal kellene
dolgozzak?
Figyelt kérdés
30éves vagyok, és 11éve dolgozom egy teherautó szervízben. Inasként kezdtem, de közben elvégeztem a műszaki egyetemet, és már aféle műhelyfőnök lettem. Igazából inkább csak diagnosztikai, és adminisztratív feladataim vannak, csak ritkán segítek a szerelőknek, ha valamiben elakadnak. Most szükségünk lenne egy új villanyszerelőre, és mivel apám remek szakember, és épp nincs állása, szeretne jönni. Nekem kellemetlen lenne apámat utasítani, hogy "ezt csináld, úgy csináld" mert annó tőle tanúltam mindent.
Bár mindenkinek más a stílusa,kapcsolata a csaladtagokkal
Nekem egyáltalán nem lenne kínos ez....
Az rohadtul nem érdekelne más mit gondolna erről
Engem csak az érdekelne halisten jó helyen van itt mellettem nem a bunkó parasztokkal kell dolgoznia...azokkal már dolgozott eleget.
Utasítani kell akkor mivan,
Szólok neki legyszives apu ezt csináld meg köszi
Mi van ebbe.. Ciki?? Nem az oviba vagyunk
2020. máj. 11. 20:15
12/21 anonim válasza:
Hát kevésbé tudsz főnök lenni! Lehet jól is kisülhet az egész.
2020. máj. 11. 20:19
13/21 anonim válasza:
Kérdésben még villanyszerelő az apuka meg profi szakember. Kommentben meg kókány autószerelő????? 🤷🤷🤷
2020. máj. 11. 20:24
14/21 anonim válasza:
#13,
a kérdező alighanem autó-villanyszerelőre gondolhatott. Alighanem arra van szükség egy teherautó-szervizben...
2020. máj. 11. 20:57
15/21 anonim válasza:
Az apa szemelyisegetol is fugg,hogy milyen lenne a kozos munka.Ha a srac,mint fonok utasitana az apjat,az meg leugatna a "gyereket",esetleg eppen o lenne,aki utasitgatna a fiat,na az nagyon szerencsetlen helyzet lenne.
2020. máj. 11. 21:25
16/21 anonim válasza:
Megoldódik a kellemetlen helyzet, ha őszintén elbeszélgetsz apáddal (közben pedig még kellemetlenebb lesz).
2020. máj. 11. 21:26
17/21 anonim válasza:
Én sem szeretném ebben a helyzetben ,mond meg neki hogy nem jó ötlet ha oda jönne meléd dolgozni mert akkor te leszel az ő fönöke ami nem biztos hogy jót fog tenni a kapcsolatotoknak.
2020. máj. 12. 06:10
18/21 anonim válasza:
Én sem örülnék egy ilyen helyzetnek. Apukád nem tud vállalkozni?
Sejthető volt a hiba oka, de eszközök+hozzáértés nélkül nyilván nem lehet nekiállni, a kismegszakítónál lépett fel kontakthiba, kihívtunk egy random villanyszerelőt, kb párperces munka volt számára, tízezret kért érte.
Akár csak mindennap egy-két ilyen kisebb munka, biztos megél belőle apukád, ha valóban jó szerelő.
F
2020. máj. 12. 09:37
19/21 anonim válasza:
Èn örülnèk neki. Amellett mindketten büszkèk lehetnètek egymásra a kollègák előtt ès egymásközt is. Te arra hogy egy olyan jó szakembertől tanultál, ő meg arra hogy mennyire sokravitted az ő tanítása miatt.
2020. máj. 12. 09:47
20/21 anonim válasza:
Villanyszerelő egy teherautó szervízbe? Leég a konnektor, kimegy a világítás a plafonon napi szinten, vagy miért? Esetleg akkora, több tucatnyi beállásos műhely, hogy kell egy állandó villanyszerelő?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!