Igazat mondok az baj? Mi legyen
17 L vagyok
szorgalmasan tanulók,nincs velem gond,szerintem egyszer nem csináltam nagyon rossz dolgot amiért a szüleim ne bizznának bennem, ha kérnek valamit egyből segítek.
Ezt általánosságban kérdezem
Ha őszintén szólok anyának,hogy elmegyek az osztálytársamhoz
Ezt szeretnék venni,szeretnék ezt szeretnék csinálni
Ezt szeretnék venni mindig azt mondja hogy biztos hazudok,és nem is az osztálytársamhoz megyek, biztos hogy az a dolog amit meg szeretnék venni az nem is nekem kell hanem valaki másnak ..
Bezzeg anyától folyton azt hallom,ha elmondanám őszintén mit szeretnél akkor igent mondanék de így nem
Szülők ha a gyerek kér valamit és őszintén elmondja,miért válaszoltok rá nemmel?
Mi az oka,hogy nem a válasz,ha őszinte
Legfontosabb kérdés miért mondjátok azt,hogy ha őszintén elmondod akkor igent mondok?
Nem a "szülök" ilyenek, hanem anyáddal van valami probléma, vagy esetleg régebben átverted ilyen módon és azért nem hisz neked.
Miért nem apának szólsz, akkor nincs ez a gond.
Igen, én is mindig igazát mondok, és mégis mindenki azt mondja, hogy kamuzok.
Nem tudsz mit csinálni.
Ezek az emberek olyan környezetben vannak ahol hazudnak, és megszokták.
Parfüm
Cipő
Hajfesték ilyesmi
Tényleg nem volt ilyen
Apró füllentések vannak hogy pl nem aznap mondom meg a rossz jegyet,hanem 2 nap múlva,de sose derült még ki
E naplóba tanár mindig hó végén írja be az összes jegyet
Másban nem
Nem akarja elfogadni hogy felnőttél,különben nem mondana nemet egy sima parfümre,amúgy 18 évesen is majd engedélyt kérsz tőle egy samponra kölnire is,ez a baj,hogy sajnos felnő egy tesze tosza generáció akik 30 évesen is ezt játszák anyuval apuval.
17 évesen fogod magad elmész a boltba és megveszed a pénzeden amit akarsz,pl diák munkával keresel rá,én generációm 14 évesen már triciklin hordta a levelet postán például, de nem is lettünk ilyen szülő függők elnyomhatóak,málé szájúak. Az fura hogy egy parfümöt nem vehetsz meg magadnak miközben nagykorú leszel jövőre...
"A kérdésem arra irányul hogy miért mondja sok szülő hogy ha elmondod akkor nem leszek mérges nem kiabálok,és ha őszinte leszel mindig elmehetsz"
Ezt NEM SOK szülö mondja, hanem CSAK anyád. Azaz TÖLE kellene megkérdezni, más nem tud erre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!