Van olyan program telefonra ami felismeri a hangomat és azt ír le amit én mondok? Lehetőleg offline program legyen.
Mire? Android?
Magyar szövegértő egyedül a google van, ami működik is, az meg NEM offline.
Az Utter angollal elboldogul offline is úgy-ahogy, de az nem diktáló, az parancsvezérlő progi.
Ha angol is jó, kifejezetten diktálásra, akkor keress a playen "speech to text" keresőszóval, csak lesz valami.
Igen android
Magyar nyelvű nincsen?
Hat nem tudom a gb-t nem hinném mert egy txt fájl amibe van mondjuk 2000 szó nem haladja meg a két mb-ot és szerintem egy ilyen program se foglalna sokkal több helyet
szerintem aki nagyon akarná az az egész programot megtudná oldani 20 megabájtból abból 15-18 megabájt a szavak lennének.
"egy txt fájl amibe van mondjuk 2000 szó nem haladja meg a két mb-ot"
Az igaz, de a beszédfelismerőnek hangmintákból kell dolgoznia, az sok hely.
Siri is online működik csak.
Csak hogy visszatérjek a hangfelismerés és tárhely-szükséglet témára.
A felismeréshez sazükséges hangmintákat nagy valószínűséggel nem mp3-ban, hanem tömörítetlenül (pl. wav)kell tárolni, különben nagyon lassú lenne a hangazonosítás. A tömörítetlen hang meg legalább 3-4X akkora helyet foglal.
Nem véletlenül dolgoznak felhőből ezek a rendszerek. Megkockáztatom, hogy a szerver, ami a hangot azonosítja és textre váltja, sem éppen valami P-II celeron. :)
Ha valaki nagyon ráér, innen szerintem kimazsolázhatja, pontosan hogyan is megy ez a speech to text.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!