Az milyen gyakori, hogy valakit kitagadnak a szülők, testvér, rokonok, mert pszichés beteg?
Nincs olyan hogy nem normális vagy sphihes beteg... És vannak akik ezt tudják!
Az a helyzet hogy gyógyszert csak úgy nem írnak fel... "Meggyógyítani" nem fog... Az okokat kellene valahogy kezelni ... Viszont legtöbbször pont azok az emberek a kiváltó okai bizonyos fokozott lelkiállapotnak akik ilyenkor megpróbálnak "lelepni és köddé válni".
Nem tudom hogy te vagy e akiről ez a cikk szól, viszont nem hibaztatnam magam... Én is mondjuk úgy marginalizalva lettem a legtöbb csaladtagom által... Ilyen ez a világ! Ha nagyanyám látná nem hinné el! Nagyapám beteg öregember létére úgy oda csapna hogy még én is megijednek pedig én jóban voltam vele...
A fogad nem magától rohad szejjel idővel... Hanem legfőképpen a floridtol amit még a vízbe is beletesznek mert üzlet! Ugyanaz a helyzet veled is és a lelki alapotoddal! Valami oka van.
Inkább keresd meg a kiváltó okokat, azokat próbáld megszüntetni amennyire lehet és időnként ha eszedbe jut, van kedved, nem okoz fájdalmat majd akkor gondolkozz az esetleges okokon...
Sokan keresztül megyünk ezen... A válasz annyira hihetetlen hogy meg voltam győződve róla hogy elment az eszem... Viszont a tudományos módszert alkalmaztam és teszteltem, teszteltem és megint teszteltem.
Próbáld meg úgy venni a dolgokat ahogy vannak, kicsit mintha kívül álló szemével néznéd... És ha tudod, ne hagyd hogy az erzeseid befolyásolják az események.
Igazából semmi értelme hogy jól vagy rosszul érezzük magunkat... Arra van az egész hogy akkor tudj boldogulni ha nem vagy képes hosszútávú racionális kovetkezteseket levonni.... Viszont te egy gondolkodó lény vagy aki képes át látni a helyzetet ha elég információ ál rendelkezésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!