Akik elváltak, apuka a vírus ellenére elviszi a gyereket? Mert nálunk a vírusra hivatkozva nem akarja apuka elvinni a gyereket.
Nálunk meg az van, hogy a kisfiamat az apukája SAJNOS február vége óta NEM TUDJA meglátogatni.
A szomszéd fővárosban él, mivel nem magyar állampolgár, nem jöhet be az országba :(
Nagyon várom már a lazítást (ha már a vendégmunkások ingázhatnak...). Én sem vihetem ki hozzá, mert velem meg a munkahelyem íratott alá kötelezvényt, ami nagyon hátrányosan érintene, ha most kimennék.
Az elsők között küldtek homeoffice-ba még így is még màrcius első napjaiban (mert épp külföldről jöttünk haza).
Szóval vannak nehezebb helyzetek is...
Aki a gyereken cirkuszol a volt házastársával... nos az olyan színvonalú házasság is volt.
Ezt a nehéz helyzetet is meg kellene tudnia két intelligens, egymás iránt minimális tiszteletet mutatni képes felnőtt embernek a közös gyerek érdekében. De az exekkel kultúráltan viselkedni, normálisan válni, emberként kommunikálni sokhelyütt luxus.
A gyerektől nem vált el egyik szülő sem.
Nálunk napi skype/ viber/telefon van, mint eddig is. Ahogy nyílik a határ, azonnal lesz személyes láthatás is.
...mindig az jut eszembe: bajban ismerszik meg az ember jelleme... ez a mostani helyzet jó próba apaságból/anyaságból nekünk.
Nekem, az itthon dolgozó, gyerekkel edző-tanuló/háztartást vezető félnek a kitartásból, kötelessègből- a távol élő szülőnek pedig a gyereke hiányát kell viselnie.
Egyik sem könnyű.
Bárcsak cserélhetnék itt egyik másik hőbörgő-fröcsögővel, akinek az a legnagyobb ingerforrás az életében, hogy alátegyen a szomszéd faluban élő szülőtársá ak :D ha jön azétt, ha nem, akkor azért...
Nagyon meg tudnám becsülni, ha a gyerekem jószándékú apja láthatná a fiát. (Aki szerint meg az exe szeméttelep, nos az talán rosszul választott anno :D
Egyet értek a 28as válaszolóval.
Legalábbis gyerekkoromban az anyám ugyan ezt csinálta apámmal. Ha jött volna a nővéremet, és engem meglátogatni, anyám nem engedte, vagy azt mondta, hogy nem leszünk otthon. Utána ment a barátnőihez panaszkodni,hogy apám mekkora szemét...
Később anyámnak lett egy másik félresikerült házassága, amiből megszületett a húgom. Ott is ezt csinálta. A húgomnak szidta az apját, hogy nem kíváncsi rá, közben az apa minden 2.héten jött. Ha 10 percet késett, mert a munkából nem engedték el, volt, hogy nem adta oda az apjának a húgomat...
Egyébként ugyan ezt látom a párom és az exe kapcsolatában. Ha a párom menne a gyerekért, akkor sosincs otthon a gyerek, pedig 2 hetente van láthatás... furcsa,hogy mindig a láthatás dátumára van a gyereknek programja... aki amúgy csak 7 éves...
Nem mindig az apa a hibás. Persze, sok olyan van, amikor az apa próbál linkeskedni, egyszerűen leszarja a gyerekét, bár én ilyet személyesen nem tapasztaltam. Inkább azt, csak azt, hogy a nők (nálam pl.: anyám, és párom exe) játszmáznak. Aztán, ha a férfi azt mondja, hogy nem megy a gyerekért, akkor a nők rendszerint fenyegetőznek a bírósággal, meg a bírósági végzéssel... elképesztő.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!