Mit mondanál, ha a lányod azt mondaná, hogy ő egy boszorkány?
Figyelt kérdés
Nem,nem vagyok boszorkány,de kiváncsi vagyok,hogy ki mit reagálna.17 éves a lány.2020. máj. 6. 16:34
11/23 anonim válasza:
Közölnék vele hogy inkább ez mint a kereszténység.
(Előzö válaszolókra ne is figyelj, számukra a boszorkányság=pálcával hadonászás)
19/l
12/23 anonim válasza:
Utolsó, tisztában vagyok a vallással, de a korosztályod csak bohóckodik vele, mert látott pár idióta filmet. Bámuljátok a netflixen a Sabrinát mi?
13/23 anonim válasza:
Megkérdezném, tudja-e hogy kell ezt letesztelni. Összekötözve bedobjuk a tóba, ha nem merül el, boszorkány, ha elmerül, akkor nem volt az. Na, kipróbáljuk?
14/23 lali24 válasza:
vigyázz, nehogy gyíkká változtasson.
(igaz, egy idő után az is elmúlik)
15/23 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy ezt most viccből mondja, vagy komolyból, és ha komolyan, akkor pontosan mit ért ez alatt, és miből gondolja, hogy az, miben nyilvánul ez meg, stb. Az alapján mondanék további véleményt vagy tanácsot.
Aki szimplán a képébe röhög a gyerekének egy ilyen helyzetben, azt nem is kell sajnálni, amikor 1-2 év múlva sopánkodik, hogy hát neki fogalma sincs, mi van a lányával, furcsán viselkedik, el is költözött valami "furcsa kinézetű fiúhoz", jaj hát ő nem érti, jaj.....
16/23 anonim válasza:
Közölném vele, hogy én is. Legalább lesz valami jó kis közös családi program.
17/23 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy tanuljon meg hlesen írni. A valódi boszorkányok pokolian okos emberek. :)
18/23 anonim válasza:
Én szeretnék boszorkányokat megismerni, nagyon izgalmasnak hangzik.
20/23 anonim válasza:
#19 hehee. Honnan tudod, talán te is boszorkány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!