Elengednétek-e a 16 éves fiatokat 350km-re egyedül egy vadidegen helyre a "nagy" szerelem miatt egy egész hétvégére?
Figyelt kérdés
Fiaimat (16,12) jelenlegi párommal nevelem, édasapjuk Németországban 3 éve. Nem nagyon vagyok híve, hogy elengedjem egyedül, ráadásul a lány nevét sem hajlandó megmondani, soha nem is találkoztak. Anyagilag is megterhelő egy ilyen randi, márcsak a távolság miatt is. És természetesen bevetette az apját ellenem, aki kész 10000Ft-ot adni, mert nincs ebben semmi féltenivaló.
Mit gondoltok erről?
2020. máj. 4. 21:23
21/22 anonim válasza:
Előszőr mitassa be a lányt, azután döntök!
22/22 anonim válasza:
Nekem anno mikor barátommal össze jöttem 6 órás busz út és 2 átszállás kellett hozza. Szüleim elengedtek, ma már együtt lakunk a párommal.
Viszont mivel semmit nem hajlandó elmondani, en elengednem, csak hogy semmi jónak ne legyek az elrontója. Viszont kocsiba ülnék és én vinnem, hogy lássam hova, kihez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!