Volt mar akit reszegen valamelyik szuloje cipelt haza? Vagy hanytal mar reszegen a szuleid elott? (Nyilvan egyszeri alkalmakra gondolok nem pedig a rendszeresre)
Nektek mennyire kinos esetleg ez?
Hallottam olyat hogy egy sracot az apja vitt haza kozbe lehanyta magat majd a apja zuhanyoztatta le. De ez csak egyszer fordult elo azota se rugott be a gyerek.
Ezt hogy eli meg a gyerek es a szulo?
38 voltam. Új párom lett válás után és meghívtuk a szüleit az enyémekhez egy kis bográcsozós ismerkedős délutánra. Hát én a nagy izgalomban úgy bepálinkáztam, hogy alig tudtam bemenni a házba, hányás után meg nem bírtam kimenni. Sose felejtem apukám: kislányom mi van veled? Sose láttalak így!
Na de anyósomék se...
Másnap nagyon szégyelltem magam.
Ez pont a korom miatt volt ciki, nem egy hamvas tini voltam aki hülyeséget csinál.
Felnőtt nőként rúgtam be és hánytam a szüleim és újdonsült anyósomék előtt.
2 évvel ezelőtt, mikor 16 éves voltam, egy nyáron elmentünk a barátnőimmel egy házibuliba. Előtte is szívtam már 2x füvescigit, de az olyan gyenge volt hogy szinte csak ciginek érződött. Most viszont valami iszonyatosan erőst adtak a kezembe, én meg a kis hülye fejemmel úgy voltam vele hogy "pf, mi ez nekem, az előző kettőt is túléltem" Ahaa.. Persze. Olyan rosszul lettem ettől a cigitől, hogy ki kellett hívni hozzám a mentőt, ahol a kocsival történetesen apám jött mint mentőorvos. Mikor felemeltem a fejem a wc-ből, és láttam hogy apám jön befelé a kis mentőstáskájával majdnem elájultam. Bevittek a kórházba, de ott már semmi bajom nem volt, mert a kocsiban kihánytam magamat. Másnap apám vitt haza mikor lejárt a műszakja(anyám külföldön volt) de még mindig annyira szarul voltam, hogy elaludtam a kocsiban, és 16 órával később keltem csak fel. Anyám leordibálta a fejemet a telefonon keresztül(megjegyzem jogosan) meg mondta hogy soha többé nem nyúlhatok füvescigihez. Apám ezen csak mosolygott. Én meg felidegesítettem magamat és megkérdeztem mit vigyorog ennyire, ő meg csak annyit mondott hogy majd meglátom. Tényleg megláttam. Azóta ha már csak megérzem a fű szagát hányni tudnék, és rögtön ki kell mennem abból a helyiségből mert rosszul leszek.
Tudom ez nem pont a részegségről szól, de eléggé hasonlít hozzá.
Még középsuliban barátnőmmel meg a palijával mentünk volna bulizni. Ők ittak előtte páleszt. A palit úgy döntöttük haza visszük, mert borult el folyton én ( lány) a barátnőm meg nővérem hárman cipeltük haza a 2 méteres gyereket.
Sikertelenül rá adásul össze fosta magát 😂😂😂 hívtuk a hugát ő meg a szüleit. Kocsival jöttek, apja azt mondta be nem ül úgy a kocsiba😂😂😂 azt mondta a huga otthon leslagolták a kertben mielőtt bevitték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!