Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt mar akit reszegen valamel...

Volt mar akit reszegen valamelyik szuloje cipelt haza? Vagy hanytal mar reszegen a szuleid elott? (Nyilvan egyszeri alkalmakra gondolok nem pedig a rendszeresre)

Figyelt kérdés

Nektek mennyire kinos esetleg ez?

Hallottam olyat hogy egy sracot az apja vitt haza kozbe lehanyta magat majd a apja zuhanyoztatta le. De ez csak egyszer fordult elo azota se rugott be a gyerek.

Ezt hogy eli meg a gyerek es a szulo?

2020. máj. 2. 00:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

38 voltam. Új párom lett válás után és meghívtuk a szüleit az enyémekhez egy kis bográcsozós ismerkedős délutánra. Hát én a nagy izgalomban úgy bepálinkáztam, hogy alig tudtam bemenni a házba, hányás után meg nem bírtam kimenni. Sose felejtem apukám: kislányom mi van veled? Sose láttalak így!

Na de anyósomék se...

Másnap nagyon szégyelltem magam.

Ez pont a korom miatt volt ciki, nem egy hamvas tini voltam aki hülyeséget csinál.

Felnőtt nőként rúgtam be és hánytam a szüleim és újdonsült anyósomék előtt.

2020. máj. 2. 12:18
 12/20 Linsay lohan ***** válasza:
100%
9es hogy járt barátnőd húga?
2020. máj. 2. 12:24
 13/20 anonim válasza:
100%

2 évvel ezelőtt, mikor 16 éves voltam, egy nyáron elmentünk a barátnőimmel egy házibuliba. Előtte is szívtam már 2x füvescigit, de az olyan gyenge volt hogy szinte csak ciginek érződött. Most viszont valami iszonyatosan erőst adtak a kezembe, én meg a kis hülye fejemmel úgy voltam vele hogy "pf, mi ez nekem, az előző kettőt is túléltem" Ahaa.. Persze. Olyan rosszul lettem ettől a cigitől, hogy ki kellett hívni hozzám a mentőt, ahol a kocsival történetesen apám jött mint mentőorvos. Mikor felemeltem a fejem a wc-ből, és láttam hogy apám jön befelé a kis mentőstáskájával majdnem elájultam. Bevittek a kórházba, de ott már semmi bajom nem volt, mert a kocsiban kihánytam magamat. Másnap apám vitt haza mikor lejárt a műszakja(anyám külföldön volt) de még mindig annyira szarul voltam, hogy elaludtam a kocsiban, és 16 órával később keltem csak fel. Anyám leordibálta a fejemet a telefonon keresztül(megjegyzem jogosan) meg mondta hogy soha többé nem nyúlhatok füvescigihez. Apám ezen csak mosolygott. Én meg felidegesítettem magamat és megkérdeztem mit vigyorog ennyire, ő meg csak annyit mondott hogy majd meglátom. Tényleg megláttam. Azóta ha már csak megérzem a fű szagát hányni tudnék, és rögtön ki kell mennem abból a helyiségből mert rosszul leszek.

Tudom ez nem pont a részegségről szól, de eléggé hasonlít hozzá.

2020. máj. 2. 18:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Még középsuliban barátnőmmel meg a palijával mentünk volna bulizni. Ők ittak előtte páleszt. A palit úgy döntöttük haza visszük, mert borult el folyton én ( lány) a barátnőm meg nővérem hárman cipeltük haza a 2 méteres gyereket.

Sikertelenül rá adásul össze fosta magát 😂😂😂 hívtuk a hugát ő meg a szüleit. Kocsival jöttek, apja azt mondta be nem ül úgy a kocsiba😂😂😂 azt mondta a huga otthon leslagolták a kertben mielőtt bevitték

2020. máj. 3. 05:11
 15/20 Linsay lohan ***** válasza:
100%
Jó de én mégis 25 éves lanykent csináltam ősze magam hulla részegen
2020. máj. 3. 07:26
 16/20 anonim ***** válasza:
38%
Volt, hogy úgy adtak át anyámnak az akkori haverjaim, mert nem találtam haza. Többször látott már mattkészen. Nem kínos. Nekem legalábbis. :D Szerintem vicces :D Belehánytam a tányérba, miután kiettem a tartalmát, anyám előtt. Ágyneműt cserélt alattam, mert teleokádtam az ágyamat. :D Sok ilyet látott részemről :D Még most is vicces :D Pedig már rég volt :DEgy időben rendszeresen jártam haza saturészegen.
2020. máj. 4. 18:18
 17/20 anonim válasza:
Huj egyszer jártam így tavaly nyáron (16 voltam akkor) és volt barátnőmmel és pár közös barátunkkal pusztítottunk el pár liter vodkát, mentőt kellett rám hívni hajnalban úgy lett vége. Apám, és volt barátnőm szülei is lejöttek a nyaralóba, de szerencsére mindannyian csak poénkodtak és mesélték a hasonló sztorijukat. Ami még vicces volt, hogy kijött a mentő és a mentőtiszt mondta, hogy ne aggódjak mert ennyi idősen ő is mindig itt kötött ki, mégis ember lett belőle. Apám másnap reggel hazavitt anyámhoz (külön laknak), ő pedig csak kinevetett és elmesélte hogy ő mikor hányt. Azóta nem bírtam ránézni a vodkára, maximum sört iszok haverokkal.
2020. máj. 5. 09:22
 18/20 Linsay lohan ***** válasza:
47%
Van még olyan akit szülője latot anyira részegen hogy bepisilt beszart
2020. máj. 5. 15:49
 19/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Egyszer volt olyan, hogy egy elég görbe éjszaka után három egészséges vörösrókának lettem büszke édesapja. Hajnalban az első születése után kissé megszeppenve tántorogtam vissza a szobámba, anyám meg visítozott a röhögéstől. Két röhögőgörcs közepedte megjegyezte: "Kisfiam, te akkora balf**z vagy!" Akkor voltam 23... XD
2020. máj. 7. 02:22
 20/20 anonim válasza:
100%
Én apámmal és a haverjaival rúgtam be először igazán egy koncerten. Öcsém segített ki a helyről, aki ekkor még azért jóval kisebb volt nálam. Hazafele mint egy kutya, úgy lógott ki a fejem a kocsi ablakán, apámék meg szakadtak a hátsó ülésen. Persze amikor haza értünk, anyám azonnal jött ki, hogy mit csináltak szegény fiával, úgyhogy meg is lettem hánytatva ott az utcán.. Nagy szerencsém van, mer az én szüleim viszonylag lazán kezelik ezt az egészet, plusz nem valahol a városba egy sikátorba voltam egyedül, hanem fater ott volt velem. Aztán kaptam még a beszólásokat érte pár napig, de összességében szép emlék marad az egész este, a beb*szást leszámítva, de így legalább megtanultam, hogy meddig bírom. :D
2020. aug. 3. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!