Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy elmehessek? Már nem bírom edzés nélkül.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ugye most karantén van, igen tudom, de fél éve nem volt alkalmam elmenni edzésre mert rossz volt a térdem és a lovas egyesület is feloszlott ahova jártam. Egyik barátnőmék kitudnának vinni egy lovardába és tudnánk is tartani a két, másfél méter távolságot, de anya hajthatatlan, nem enged a kapunk kívülre. Egy órás edzésről lenne szó, már nem bírom, hogy nem tudok edzésre menni és ha csak karantén után mehetek akkor több mint egy éves kihagyásom lesz, amit nagyon nem szeretnék mert most kezdtem volna versenyezni. Valakinek valami ötlet?2020. ápr. 25. 19:43
11/11 anonim válasza:
Szia!
Mi mehettünk lovagolni, csak akkor volt 2-3 hét szünet, amikor a vírus tetőpontja volt az országban. Igaz, hogy nem városba járunk, és nem is lovardába, hanem egy olyan csajhoz, aki vállalkozásként kezdett el lovagoltatni. Mi csak pár emberrel találkozunk, akik előttünk lovagolnak és akik utánunk jönnek. (nekünk órarend van, hogy ki mikor melyik nap mehet, mert csak ő van, meg néha még pár lány). Itt van lehetőség előtte-utána kézfertőtlenítésre, és a kantárt, nyerget is letörlik, mielőtt felülünk.
Abban van igazság, hogy édesanyád félt, de nem találkoznál sok emberrel, ebben neked van igazad. Próbálj vele beszélni, de ne veszekedjetek, mert annál inkább nem enged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!