Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszi azt anyám, hogy...

Miért hiszi azt anyám, hogy internetes prosti akarok lenni? (17l)

Figyelt kérdés

De komolyan, nem öltözködöm kihívóan, sőt még ő izél, hogy hordhatnék kevésbé fiús ruhákat.

Egyébként nem jó a kapcsolatunk, de én próbálom beavatni a dolgaimba, hátha, de nem. Régebben, pár hónapja meséltem neki, hogy majd valamikor Youtube csatornát szeretnék indítani, valami ismeretterjesztő témában, vagy valami ilyesmi. Ő meg erre megkérdezi, hogy most akkor pénzért fogom mutogatni magam a neten, meg vetkőzni... Ugye ő nem ért a netes dolgokhoz, de akkor sem értem, hogy hogy lehet erre gondolni a "rákeresek érdekes dolgokra és beszélek róla videóban" jellegű kijelentésre. Egyébként máskor is volt olyan megjegyzése, hogy a koliba biztos végigment rajtam egy pár ember, meg ilyenek. Es ez amúgy tök alaptalan, még barátom sem volt úgy. Plusz ha a neten akarnám "pénzért árulni a testemet" az nem hiszem, hogy megérné, tekintettel, hogy nem vagyok általánosságban véve se szép, se csinos, az meg már más kérdés, hogy nem ilyen szándékaim vannak. (Plusz szerintem a YouTube bannolna. Amúgy anyu azt se tudja mi az az oldal pontos)

Szóval, szerintetek honnan van anyámnak az a gondolata, hogy én bármiféle prosti akarok lenni/az vagyok?

2020. ápr. 24. 07:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak is van YouTube csatornája lassan egy éve. A nézettsége 3 számjegyű, de hobbiból csinálja, meg sem fordult a fejében a bevételszerzés (amúgyis problémás lenne, mert olyan területű a téma, ami kissé problémás a világ elcseszett szabályozásai miatt). Szóval ne hallgass azokra akik le akarnak beszélni róla, főleg anyukádra ne. Ha szereted csinálni, örömet okoz és ezért csinálnád, akkor hajrá! Ha viszont ebből várnál pénzt, akkor tényleg hagyd, annak nincs értelme.
2020. ápr. 24. 10:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

@11 priviben kaphatok linket?

kérdező: anyád magából indul ki. ne hagyd hogy elnyomjon

2020. ápr. 24. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha író szeretnél lenni, akkor egy Youtube csatorna nagyon jó választás ugyanis ott ajánlott scriptet írni videók előtt.
2020. ápr. 24. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem mondasz el többet semmit seneki. Ha megkérdezi miért, megmondod, azért mert ahányszor nyitni akarsz felé, csak cseszeget és lehord mindennek.

Nekem 14 éves korom óta van YT csatornám. Jelenleg 7,06 E feliratkozóm van, de egyik videón se vagyok rajta.

Szerintem meg azért csinálja, mert nem tudja, hogy hogyan műkődik az internet. Azt meg csak így elmagyarázni neki szinte lehetetlen. (Tapasztalat...)

2020. ápr. 24. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!