Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti lepaktálnátok az ördöggel...

Ti lepaktálnátok az ördöggel a helyemben?

Figyelt kérdés
Borzasztó gyerekkorom volt, a nagypapám tartott el minket és 9éves koromtól kezdve molesztált és megtörtént,,az” is..Ami miatt eleve mindig szomorú vagyok. Az apám egy diagnosztizált pszichopata és egyszerűen nem tudom hogyan tudnám kivitelezni úgymond az életemet. 17éves vagyok,az anyámat teljesen kiforgatta minden pénzéből és ő már nem tud támogatni. A nyáron apám tartott el de borzasztó volt. Teljesen kicsinált idegileg pedig elég stabil ember vagyok. A végére már sokszor kajára se volt pénzem pedig jól keres és teljesen kikészültem. Amíg tudtam, dolgoztam de nem tudok tanulás mellet annyit keresni hogy lakast bereljek és a drága gyógyszereket is fizessem kolit sajnos nem tudok intézni. Mostanra teljesen kifogytam a pénzemből és elfogadtam hogy támogat és fizeti az (orvosi) egyetemet. Az az egyetlen dolog amire vágyom, és úgy érzem az tart életben hogy van egy célom, de nem tudom eldönteni hogy az életkedv teljes elvesztése, vagy egy őrülttől való kiszolgáltatottság a rosszabb. Ugyanis nélkule nagyon rossz körülmények között maradnék. Ti mit választanátok?

2020. ápr. 23. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%
Hagyd már abba az összevissza kamut. A kérdésben még 17 évesen orvosi egyetemre jársz, aztán hirtelen még érettségid sincs...
2020. ápr. 24. 09:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Az hogy nem tudsz ertelmezni egy szoveget az nem az en problemam. Gimis vagyok, es hajalndó azt meg az orvosit fizetni. Mindenki más megértette.
2020. ápr. 24. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az amit írtál arra utal, hogy már felvettek. Úgy kellett volna fogalmazni, hogy megígérte, ha felvesznek akkor fizetni fogja az orvosival járó költségeket.
2020. ápr. 24. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
58%
Drágám szegény ember aki igérni se tud. Nézz rá a testvéredre.
2020. ápr. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!